Hayaline kavuştun sana kocaman
hayırlı olsun çok fazla sabretmişsin ama sonunda hayallerini gerçekleştirmişsin. bravo.
altta dediğim gibi Hayallerinin peşinden koş ucunda ölüm bile olsa kutlarım seni güle güle kullan dostum
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
hayırlı uğurlu olsun kazasız keyifli ve dikkatli sürüşler diliyorum
:
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
bu kadar güzel ve içten anlatıma 50 alkış ve 50 çılgın ikon
sen bunların hepsini hak ettin
bende senin gibiyim
gerçi ben 40'ından sonra motorcu oldum ama
içimde olan o tutku şimdi inanılmaz çoşku ve güzelliğe dönüştü
çok hoş arkadaşlıklar edindim.
umarım senin için de güzellikler getirir
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
tebrik ederim arkadaşım hayallerini süslemen süper olmuş
bende seninle aynı duyguları yaşadım bende senin gibi 32 yaşında ve 4 ay önce motosiklet sahibi oldum kendimi o günden sora hep ayrıcalıklı gördüm herhalde bu sende de başlamıştır aramıza hoşgeldin allah kazasız belasız güzel sürüşler nasip etsin
aman full dikkat ve full korumayı unutma
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Güzel Bir hikaye...
hayırlı olsun.. kazasız belasız kullanman dilegiyle..
CBR 600F Honda,
Hayırlı olsun. Allah hiçbir motorseveri bu kadar bekletmesin
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Barış motor sahibi olmana sevindim .birde çokgüzel bir anlatım olmuş çok içten ve yürekten gelen cümleler kurmuşşun bende aynı duygular içerisinde motorsiklet aldım ve dedimki "hasan hep başkaları için çalıştın çocuklar eş ev iş bugün senin için birşeyler yap "deyip bastım parayı acımadan.VE aldım HONDA ST 1300 PEAN EOROPAN ı simdi bende hayallerime kavuştum çok mutluyum daha sırada KARAVAN+TEKNE+ATV Var inşallah onlarada kavuşacam duanı esirgeme hoşçakal
hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Hayallerinin gerçekleşmesine sevindim. Dikkatli kullan kabusa dönüşmesin.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)