hayırlı olsun kazasızsürüşler
hayırlı olsun kazasızsürüşler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hayırlı olsun
süper başlık bu arada
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hll olsun beee. Bende 15 yasimda baslayan bu tutkum icin 7 sene bekledim ama o aldigim ilk gunku duyguya hiç biseyi degismem, omrume omur katti o an...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
hayırlı olsun abi kazasız belasız uzun yaşamlar , bencede uzun yaşayacaksın çünkü trafik stresin yok güzel tercih.
ihtiyar abi tecrübende yararlanmak istiyorum gs500 ünmden memnumnmusun ben hastasıyım o makinanın tabiii sonra gsr600 sonra gsx1000rr yada hayabusa
Helal olsun sana helal olsun
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
o kadar içten yazmışsınki,helal olsun sana.Keyfini çıkar hayatın!!!
Helal olsun. Hayırlı olsun
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
::
hayırlı ugurlu olsun abi motorun,kazasız günlerde kullanman dilegiyle,en çok alkış benden...
98 Beygir.....
zor diye birşeyin olmadığını ve imkansızın sadece biraz zaman aldığını gösterdiğin teşekkürler....
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Hayırlı olsun. Ayakta alkış.
"herkes ölür ama herkes gerçekten yaşayamaz"
demiş birgün bir adam
"Rüzgarı yanaklarında hissedemedikten sonra, kanatların olması neye yarar" (City of Angels)
hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız gunlerde kullanman dılegıyle bır alkısta benden
Hemde alkışların en yakışıklısından helal olsun abi...Allah kaza bela vermesin...
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
herkesin hayallerini gerçekleştirebilmesi için senin kadar beklememesi dileğiyle...
tebrikler ve kazasız belasız sürüşler...
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
abi süper anlatım ilk önce eline yüreğine sağlık hayırlısı ile kazasız belasız kullan bende motorsikleti ilk aldığım gün aklıma geldi
1 de ayıp olmaz ise kaça aldın 1 de resmini çekmedinmi motorun
hayırlı olsun...
kazasız belasız kullanın..
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
seni alkışlamıyacağız da kimi alkışlayacağız. tebrikler...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
hocam bi his bu kadar güzel alatılır bende senin gibi hissetmiştim hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)