lezzet gider,mesuliyet kalır...
Allah mutluluğunu bozmasın. Kazasız belasız kullanırsın inş. Duygularını mükemmel ifade etmişsin. Harika
==============================
==============================
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
güle güle kullanmak nasip etsin Allah..
hayırlı olsun
NOT:kutlama partisi ne zaman illaki olcak bişeyler ortam patırayacak..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Kutlarım. Bir insan içindeki özlemi bu kadar mı güzel anlatır. Çok duygulandım gerçekten. Bende şuan 19 yaşındayım. Allah izin verirse, 20 veya 21 yaşına geldiğimde, kendime bir motosiklet almayı hedefledim. Kısmet olursa aynı senin motosikletinden almayı planlıyorum...Esen kalın. Saygılar...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Tek çare 869 !!!!
Hayallerinin peşinden giden bu adam için bir alkışta benden
Helal olsun valla.Hayyalerin ne yaşı ne sonu var.Aynı senin gibi bende biraz geç kalarak başlayanlardanım.Ama olsun buda bizim ikinci delikanlılık çağımız olsun.Yakışır kardeşim.Kazasız belasız bin.Tadını çıkart.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
alkışlıyorum..seni..abi.....
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
İnşallah ben de alkışlanırım yakında...
hayırlı olsun gülegüle kullan allah kaza bela göstermesin
DRİFT RELİGİON
Hayırlı uğurlu olsun. Aynı şeyleri yaşamışız. Ben hayalimi 33 yaşında gerçekleştirdim.
Allah kaza bela vermesin.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
hayırlı olsun dostum
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
gerçekten güzel anlatım olmuş. bu arada kapkara motorunuzda hayırlı olsun.
Anlatımın Gerçekten Süperdi. Okurken Sanki O Anı Bende Yaşadım. Tebrikler hayırlı olsun Kazasız belasız binmen dileğiyle
heleal olsun arkadasım kazasız belasız kullanman dilegiyle darısı benim basıma insallah bende yaklısık o kadar bir suredir hayaliyle yasıyorum motorun ama olacak az kaldı
evvelki sene bu hayalime 36 yaşımda kavuştum seni çok iyi anlıyorum herşey hayallerindeki gibi olsun . mutluluğun daim olsun
yaşasın rüzgar kardeşliği
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)