hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah kardeş
hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah kardeş
hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkürler ederim arkadaşlar..
ama ne yazıkki daha plakam bile yok ( ocak ta kendim alacağım muameleciye verecek para yok bende ) ayrıca yağmurlar başladı o yuzden şimdilik sadece 2-3 günde bir olduğu yerde çalıştırıcam..
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
hayırlı olsun keyifli sürüşler
Ride your way
hayırlı olsun dostum fotoğrafta isteriz ama
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
hayırlı olsun, allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin, darısı olmayanların başına diyelim. Bu arada ne renk aldın?
arkadaşlar sağolun hepiniz..
*2006 model 0 kilometre kampanyalı satış fiyatından 4.500 ytl NBC motors'dan aldım gecen gun.
*Fotoğraf şansım ne yazıkki olamadı daha ama merak eden arkadaşlara netten bulduğum fotoları upload etmeye çalıştım umarım olmuştur.
*Motorumun rengi gumuş (alttaki motorla aynı renk)
bunlarda modelli fotolar ama ne yazıkki ben değilim çunku havalar soğuk ve plakam yok henuz
saygılar...
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
Hayırlı olsun. Babamda 2004 var. 6000 km ye geldi . ucak tefek servise gitmelerdışında problemi olmadı. Memnun olmayanı duymadım. SYM başlığınada bekleriz.
Hayırlı olsun..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hayırlı olsun kazasız belasız kullan
Kardeşim motorunu iyi günlerde kullan NBC motor olarak bi eksiğin olursa herzaman yanındayız kazasız sürüşler...
[CENTER][B][URL="http://www.nbcmotors.com/iletisim.html"]NBC MOTORS Göztepe[/URL][/B]
[I]Fahrettin Kerim Gökay Cad. No : 264-1 34100 Sahrayicedid KADIKÖY-İSTANBUL
Tel: (0 216) 368 31 11 info@nbcmotors.com[/I][/CENTER]
Güle güle kullan.Hayırlı ugurlu olsun.
1 St Class Warrior.Hardware Master.
Hayırlı olsun...
bir abimde var 125.000 kmde ve daha hiçbir sorun çıkarmamış ve sıfırından farksız bir şekilde motorunu sürmeye devam edio helal olsun joyride ve symye
dongul murat
Slm hayalindeki motoru sonunda aldığın için tebrikler
aramıza hoşgeldin.Kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğimle.
Güle güle kullan. Hayırlı olsun
kardeşim hayırlı olsun. test drive için rica etsem werir misin mf? rodajını yapıcam oratköy-beşiktaş arasında
http://www.kaan.in
hayırlı olsun, Merhaba arkadaşlar ben de yeni bir joyride aldım, acemilik işte çarptık yaklaşık 1 ay sigorta parça bekledikten sonra inşallah pazartesi alacağım ama havalar ne durumda bilmiyor inşallah nisana şöyle hakkını veririz hep beraber herkese kolay gelsin
bir de sizlere bir sorum var joyride ile köprüden geçmek kolaymı rüzgar durumu nasıl çin menşeeli motorlarda savrulma var dediler, beni aydınlatırsanız çok sevinirim
hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız günlerde kullan inşallah.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)