Kaderin oyunu: Çalınan motorum bulundu...
Reklamlar
-
Bulundu bulunmasına ama 1 senelik bir aradan sonra... :(
2000 model Yamaha Virago motorum -tahmin edileceği üzere- çalıntı durumdayken oldukça
"hor" kullanılmış maalesef ve baştan aşağı bakıma gereksinim duymakta...
Sorum şu ki, bana tavsiye edebileceğiniz işini severek yapan, özenli ve müşterisine
"yolunacak kaz" gözüyle bakmayan İstanbul Anadolu yakasında tanıdığınız bir tamirci var mı?
İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Reklamlar
-
1 sene sonramı voov.Çok şanslısın bi daha başına gelmez inşallah.Nasıl bulundu yolda mı gördün?
-
iLuck_mT adlı üyeden alıntı
Bulundu bulunmasına ama 1 senelik bir aradan sonra... :(
2000 model Yamaha Virago motorum -tahmin edileceği üzere- çalıntı durumdayken oldukça
"hor" kullanılmış maalesef ve baştan aşağı bakıma gereksinim duymakta...
Sorum şu ki, bana tavsiye edebileceğiniz işini severek yapan, özenli ve müşterisine
"yolunacak kaz" gözüyle bakmayan İstanbul Anadolu yakasında tanıdığınız bir tamirci var mı?
İlginize şimdiden teşekkür ederim.
imes sanayi sitesini geçtikten sonra acarlar sitesinin arkasında yılların ustası var.o civarda sorsan tanırlar ismini ve telefonu nu bilmiyorum kusura bakma
-
anadolu yakasın'da oturuyorsan'ız ALTAN MOTOR kartal sanayi sitesi zaten ana sayfada görebilirsin taner, tamer kardeşlere git derim .
çok geçmiş olsun inşallah eski haline yakın birşey olur....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
-
Gokhan2433 adlı üyeden alıntı
1 sene sonramı voov.Çok şanslısın bi daha başına gelmez inşallah.Nasıl bulundu yolda mı gördün?
polis ekip arabası devriye sırasında park halindeki morotun plakasını sorguluyor bilgisayarda ve bir de bakıyor ki plaka Volkswagen'e ait
Tamamen kader işi anlayacağınız...
babaçi adlı üyeden alıntı
imes sanayi sitesini geçtikten sonra acarlar sitesinin arkasında yılların ustası var.o civarda sorsan tanırlar ismini ve telefonu nu bilmiyorum kusura bakma
desperadost adlı üyeden alıntı
anadolu yakasın'da oturuyorsan'ız ALTAN MOTOR kartal sanayi sitesi zaten ana sayfada görebilirsin taner, tamer kardeşlere git derim .
çok geçmiş olsun inşallah eski haline yakın birşey olur....
deer_152 adlı üyeden alıntı
gecmiş olsun...
Hepinize teşekkür ederim...
Bu tavsiyelerinizi dikkatle takip edeceğim
-
İstanbul anadolu yakasında pekçok motorcu vardır tabili ama benim şahsi görüşüm adam gibi adam arıyorsanız Fikirtepede motorcu Melih e gidin.Ben sizin motorunuzu 0 dan iyi yapmazsa hiçbirşey demiyorum.Forum kurallarını tam bilemiyorum.İsterseniz özelden telefonunu veririm.
Saygılar.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
-
Burukda olsan; gözün aydın olsun.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
Kardeşim bu durumda gözün aydın mı desem bilmiyorum.. Ama yine de motoruna kavuştun.. Gözün aydın diyorum!
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
16 Aralık 2006, 20:02
Kardeşim boşver gözün aydın, Evet burukluk olabilir ama boşver eski haline gelir motorun bak birçok arkadaş tamirci öneriyor.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
-
16 Aralık 2006, 20:20
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
16 Aralık 2006, 22:52
Gözün aydın dostum..
İşini temiz yapan dürüst bir adam istiyorsan ara..
RSV Motor - Menderes Akbaş - 550 72 72
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
-
16 Aralık 2006, 23:16
gözün aydın hocam valla şans işi.Demek kısmetinden çıkmamış motor
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
17 Aralık 2006, 00:21
Gözün aydın.Darısı diğer mağdur arkadaşların başına.İnşallah iyi bir ustada bulursan temiz bir yaptırıp tekrar kullanabilirsin motorunu.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
17 Aralık 2006, 00:27
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
-
17 Aralık 2006, 01:33
Gözün aydın biraderim,umarım bundan sonra aksilik yaşamazsın ve her ikiniz mutlu bir hayat geçirirsiniz.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
-
17 Aralık 2006, 13:43
Sevindim çok iyi,gözün aydın.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
17 Aralık 2006, 14:02
tam bir yıl sonra sonra çok sevdiğin motoruna kavuşman çok çok güzel umarım bi daha hiç ayrılmazsınız
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
-
17 Aralık 2006, 17:43
Gözün aydın geçmiş olsun...
-
17 Aralık 2006, 18:42
gecmıs olsun gozun aydın ıcerenkoyde benım yakın arkadaslarım olan bulent usta var motostar bende motorumu goturuyorum aynı zamnda yamaha servıslıgı var 577 34 90 cep tel:0537 421 75 59 benım adım denız sıze bu konuda yardımcı olurlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler