en sonunda bende makinama kavuştum.aileden biraz istemeyenler vardı ama onlarıda razı ettık sonunda ..daha bugun aldım 600rr sıfır turuncu..tavsiyelerinizi beklerim cünki uzun zaman oldu kullanmayalı ..
en sonunda bende makinama kavuştum.aileden biraz istemeyenler vardı ama onlarıda razı ettık sonunda ..daha bugun aldım 600rr sıfır turuncu..tavsiyelerinizi beklerim cünki uzun zaman oldu kullanmayalı ..
kazasız belasız
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Allah inşl benide kızıma kavuşturur aminamin...Hayırlı olsn gardaşım kazasız belasız sürüşler ola!Fotolarınıda eklersen güzel olur Syglar...
Bizimde bir ismimiz vardır ezanla kondu sela ile bitecektir!
hayırlı uğurlu olsun...
Allah kazadan beladan korusun...
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Yeni motorun hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
allah olmayanlarada nasip etsin fotorafları çekiyim koyucam kardeşş
hayırlı olsun.. Allah kaza bela vermesin... yazın beraber gazlamak dileğiyle.. tabi alabilirsek r6 yı
Semih Cesur
GAz gaz gaz gaz gaz....
dostum hayırlı olsun bide resmini koyda görelim makinenin allah kaza bela vermesin....
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
hayırlı olsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
bu gidişle krediye başvurcam gibi ama bakalım hayırlısı.. biriktir biriktir parayı hala aynı.. annamadım gitti.
Semih Cesur
GAz gaz gaz gaz gaz....
patlat bi resimde he maşallah diyelim dimi ama..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
bende 10 bın ytl için kredi kullandım 8 aya bin ytl faizi var
Hayırlı olsunnnn
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hayırlı olsun kazasız belasız sür inşallah
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin kozalak kardeş eedarısı başımıza inşallah emin ol çok sevindim adına çünkü her motorcu gerçek motorcu istediği motora kavuşan motorcu adına sevinebildiği kadar motorcudur diye düşünüyorum biraz karışık oldu galiba
allah kazadan beladan ha bi de kaygan yoldan korusun.hayırlı olsun
Hayırlı olsun dostum kazasız belasız...
Discovery Detailing Adana
Darıısı başıma; Dikkatli sürüşler...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)