trenox hayırlı ugurlu olsun . bir gecede en 500 ile 800-900 km yaptıgın gezileri severek ve begenerek bakıyorduk. artık onun yerini aprilia alcak sanırım kazasız belasız ve cezasız sürüşler
trenox hayırlı ugurlu olsun . bir gecede en 500 ile 800-900 km yaptıgın gezileri severek ve begenerek bakıyorduk. artık onun yerini aprilia alcak sanırım kazasız belasız ve cezasız sürüşler
kazasız sürüşler dileğiyle hayırlı olsun
Darısı başıma.. hayırlı olsn kardeşim!
hayırlı olsun.kazasız belasız sürüşler dilerim...
hayırlı olsun allah kazasız belasız sürüşler nasipetsin
hayırlı olsun arkadasım
kazasız sürüşler,bol geziler
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Hayırlı olsun... İyi sürüşler...
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
way kardeşim sana en yakışanını almışsın darısı başımıza ALLAH kaza bela en ufak cizikten korusun seni ve hepimizi lütfen sende dikkat et aprilia zaten öte bir makine dedim ya darısı başımıza sende bize dua et
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
hayırlı olsun. kazasız, belasız ve cezasız kullanman dileğiyle.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Hayırlı olsun güzele benziyo
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
hayırlı olsun abi. artık bununla 48 saat uyumadan bi turkiye turu atarsın artık
==============================
==============================
Zafer yeni motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Hayırlı uğurlu olsun ...Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Darısı tüm motoru olmayan arkadaşlarımızın başına ....
aprilla çin malımı
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hayırlı olsun arkadaş. gönlünü ferah tut. her cihazın 2. eli de vardır 3. eli de. ayrıca tamircilikte bizim üstümüze yoktur. yeterki insan istesin. slm.
Hayirli olsun.kaza bela senden uzak olsun. Cok seviyorum ben bu aleti ya hele yeni kasasi kusursuz... Yorumlari bekliyoruz yakıtı gidisi fln
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Hayırlı olsun güle güle bin
Söylenmiş ama yine de dikkat et, Beyin'de sorun çıkartma ihtimali var her an için, yeniden programlamak gerekebilir.
canavarın hayırlı olsun,kazasız belasız nazarsız sürüşler
Ride your way
hayırlıolsun arkadaşım guneşli günler uzun yollar olsun
hayırlı olsun trenox yaza çanakkaleye de bekleriz artık seni
ThE LaSt SaMuRaİ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)