bırakmıyom arkadaşlar motorumu sonunda ölümde olsa yinede binicem binicem
bırakmıyom arkadaşlar motorumu sonunda ölümde olsa yinede binicem binicem
Çok geçmiş olsun...
geçmiş olsun. dikkatli ol. kazasız sürüşler.
acelen neydi geç gitmek hiç gitmemekten daha iyidir bilmiyonu
çok geçmiş olsun bundan sonra çok daha dikkatli kullan ölmek var dönmek yok devam sisli yağmurlu havalarda daha dikkatli olalım
MSN: [COLOR="Blue"]meslay1981@hotmail.com[/COLOR]:wiinkk:
kasksiz binmis motora..
Too much Too soon means you get hurt.
çok geçmiş olsun ama kask takmicaksan bencede bırak motor kullanmayı birdahaki sefere bukadar şanslı olmaya bilirsin
Otobüsleri geçerken mutlaka selektör ya da kısa bi kornayla uyarmalısın..seni görmeme ihtimali yüksektir.aynısı benimde başıma geldi..
Unutmadan,eğer kasksız bineceksen,cidden bırak kullanma....geçmişler olsun
arabaya geççmeyi düşüneceğine, korumalarını tam giymeyi, çevrendekilerin seni gördüğünden emin olmayı öğrenmen daha hayırlı olucaktır...geçmiş olsun
walla kardeşim ne diim sana hem geçmiş olsun hemde sana sunu solemeden edemeyecegim
sen salak mısın canına mı susadın o kasklar montlar dizlikler ne diye üretilior yanlış anlama bu dediğimi ama dikkat etmen gerekir sende bi motosiklet net uyesi kardesimizsin seni we diğer kardeşlerimizden hiç birine en ufak dahi zarar gelsin istemeyiz
bi daha motora binip binmemen kendi kararın fakat korumalıklarını kullanmalıydın
cok gecmiş olsun kardeşim allahtan kafanı felan bi yere wurmamıssın bundan sonra çok dikkat edersin sanırım buyuk gecmiş olsun
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
takarsan dost takmazsan tost olursun oyüzden eğer motoru kullanmak istiyorsan kask ını tak lütfen kimsenin kötü haberini duymak istemiyoruz inşallah bu son kazan olur geçmiş olsun...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
çok geçmiş olsun.kask takmaman bencede büyük hata.motordan vazgeçme konusuna gelince hayatta nasıl mutlu olacağını düşünüyorsan o şekilde yaşa.motorla mutluysan öleceksen bile motordan vazgeçme.yok dersenki ben sağlamcıyım baş üstüne...
Geçmiş olsun.. .İki teker üzerinde seyahat etmek zaten risk birde uygun korumaları kullanmayarak bu riski dahada artırmamak lazım..motosikletimize verdiğimiz önemi korumalarımıza da vermeliyiz.
geçmiş olsun kardeşim allah beterlerinden korusun hepimizi...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
Öncelikle geçmiş olsun!!!Bende bi motosiklet kazasında 2 senemi yatarak geçirdim kazanın etkisiyle bende motosiklete elveda demeyi düşünüyordum ve iyileşince araba aldım daha iyi oldukça yeniden motor aldım.Ama artık daha temkinliyim.Sadece sezonu kapat ve yaşadığın için ALLAHA şükret.Yeniden büyük geçmiş olsun.
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
geçmiş olsun.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Öncelikle geçmiş olsun, ''Bir musibet, bin nasihatdan evladır'' atasözümüzde de söylendiği üzre; başınızdan geçenlerden çıkarmış olduğunuz bir ders mutlaka vardır. Arkadaşların konuyla ilgili fırçalarıda gerekli etkiyi yapmıştır muhakkak. gelecekteki sürüşlerinizde faydalı olabileceğini ve gerekli tedbiri fazlasıyla almanızı sağlıyacak Einyştayn'ın şu sözünü nacizane aklınızdan çıkarmamanızı salık veririm. ''Trafikte Benden başka herkes deli''
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
geçmiş olsun hocam valla otobüs dedinmi bi durup düşünücen allah korumuş bence motor gibi bi sevdadan vazgeçmek için değmez...
Öncelikle çok çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın seni.
Kask takmadığın için arkadaşlar sana biraz fazla yüklenmişler ama bu da senin iyiliğin için.Bundan böyle kasksız çıkmazsın yola.
Kazada kusur senin değilse ki bana göre sol aynaya bakmadan direksiyonu sola kıran otobüs suçlu,moralini bozma derim.
Nice insanlar dört tekerlek üzerinde bile olsa karşıdakinin hatasıyla kazaya maruz kalıyor.Bu durumda kimse kalkıp da dört tekerlekli araç kullanmayacağım bundan böyle demiyor.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
esmercan abicim, böyle güzel bir zevki bırakmadığına sevindim.. sevindik desem daha iyi olur.. ancak şunu bil ki, kaskını taktığın, montunu giydiğin zaman sevinmiş olacağız..
keyifli sürüşler, Allah'a Emanet Olun..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)