Way way mahsallah ahayirli olsun kaza bela yuzu görmeyesin...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
hayırlı olsun güle güle kullan darısı başımıza
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Hayırlı olsun arkadaşım. güzel günlerde kullanırsın inşallah
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hadi hayırlı olsun darısı olmayanlara
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan inşallah,
bende seviyorum twister ve cbf250 leri , motorumu alırken temiz bi ikinci elini bulamamıştım ne yazıkki
hayırlı ugurlu olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim
ANKARA MT
HayırLı ugurLu oLsun.Cok güseL bi motor aLmıssın hemde çok uygun bi fiyata.Bende elimdeki motorumu satarsam twister düşünüyorum bi süre geçici olarak kullanacagım,umarım temizine denk gelirim
Born To Be wild,Live to Ride...
hayırlı olsun arkadasım, cok iyi fiyata almıssın motorunu, bende de twister var, 2 ay once 5,000ytl'ye satmayı dusundum ama vazgectim, kopamadım motorumdan..
cok iyi yapmısısn bence twister alarak, ben cok memnunum, sehirlerarası bile tasır seni, balıkesirlisin heralde, yazın yolum dusecek o taraflara, gorusmek uzere...
aynen arkadasım cok ıyı bır secim yapmıssın sehir ici kıvrak,seri ve her yere girebiliyor uzun yollardada cok iyi bir hızı var tek sorunu makina isindıgı zaman debrıyaj balatları bıraz yumusuyor racing almasam satmıcam kopmak cok zor
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle...
Kazasız belasız keyifli sürüşler...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
valla dostum hayirli olsun bu motor cok hosuma gidiyor hele arkadan bakinca o kalin lastigi
zengin olunca alicam bende bir tane
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Herkese tekrar teşekkür ederim.
Yalnız bu twister ın parcaları biraz pahalı. Vites kolu ve mafsalları biraz yıpranmış ve bosluk oluşmuş. Değiştirdim ama tuzlu oldu biraz, vites kolu + mafsallar 90 ytl , 10 ytl işcilik parası. Ama degdi dogrusu vitesler cok rahat gecmeye basladı.
Hayırlı ugurlu olsun ALLAH kaza bela vermeden hayırlı sürüşler diliyorum!!!
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
ya bıraz degılll cok pahalıı cunku bu TWİSTER bnde mecbur satıyorum yoksa ayrılmak cok zor motorumdann
Çok güzel,hayırlı olsun..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)