sonunda hayalını kurdugum motora kawustumm we bunu sızlerle paylasmak ıstedımm cok mutluum cokkk yasasınnnnn bın ban bon catlasın dusmanlar bnımde artık bır motorum warrrr
mondıal 125 zn aldımm baslangıccıcın ıdall ılerıdeee daa ıyısı olcak ınsss
sonunda hayalını kurdugum motora kawustumm we bunu sızlerle paylasmak ıstedımm cok mutluum cokkk yasasınnnnn bın ban bon catlasın dusmanlar bnımde artık bır motorum warrrr
mondıal 125 zn aldımm baslangıccıcın ıdall ılerıdeee daa ıyısı olcak ınsss
Hayırlı olsun da kış geldi Dikkatli ol olur mu
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
hayırlı olsun ,ne kadar sevindiğin başlıktan belli oluyor. kazasız belasız sürüşler.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Hayırlı olsun kazasız belasız sür hemiAmma sevinmisin kızım yavBizede nasip olur insallah
Hayırlı olsun inşallah sevincin daim olur.Kazasız sürüşler
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
senin adına çok sevindim bir mondıal binicisi olarak sana tavsiyem perıyodik bakımını tam zamanında yaptır km sini hiç geçirme 500 km ye kadar maksimum 40 km geçme bu çok önemli biraz sabırlı ol motorun daha uzun ömürlü olsun onun gerçek motor sesi 4000 den sonra ortaya çıkıyor son birşey daha garanti belgesini sürekli yanında yıpranmamaış olarak bulundur her bakımdan sonra mutlaka servisine kaşe vurdur buda çok önemli garantiden çıkmaması için bak bakalım aldığın bayi ilk bakım kuponunu yırtmışmı belgenin içinde olur 500 bakımında onu servis alcak.hayırlı olsun.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
hayırlı olsun kazasız belasız kullan
Hayırlı olsun, tam korumalı ve dikkatli kullan.
"Motosiklet Özgürlüktür."
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle... Tam korumalı ve kasklı bir sürüş şart unutma...
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
güle güle kullan...Ama dikkat et asfalt kaygan bu aralar
Kardeş hayırlı olsun. Allah kaza-bela vermesin. Güle güle kullan...Saygılar
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Güle güle kullan,keyifli ve kazasız sürüşler dilerim
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Hayırlı uğurlu olsun ...Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Darısı tüm motoru olmayan arkadaşlarımızın başına ....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
hepınıze tek tek tessekur edıorum saolunn eet cok sewındım hemde cok bu bnım tekk hyalımdı we gercek olduu hıc bıseyı ıhmal etmeden yapıcamam emın olun hepımıze kazasıs surusler dılerım olmayanlarında darısı baslarına derımm
Hayırlı olsun kardeşim.Yolun hep açık ve aydınlık olsun.Allah Kaza'lardan ve Bela'lardan seni ve tüm motorsiklet kullanıcılarını korusun
senin adına çok sevindim. iyi günlerde kullanman dileğiyle. darısı benim başıma.
saygılar....
hayırlı olsun eliff kazasız sürüşler dilerim
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)