hayırlı uğurlu olsun,aman dikkatli ol lütfen
hayırlı uğurlu olsun,aman dikkatli ol lütfen
[B]ASLOLAN HAYATDIR...HAYAT DA BEŞİKTAŞ[/B]
hayırlı uğurlu olsun ..
ümmet ağbinin dediklerine katılıyorum motorunun uzun ömürlü olmasını
istiyorsan rodaj dönemine dikkat et 40km yi geçme dip gaz yapma 500km de yağını değiştir 1000kmde tekrar değiştir her bin kmde değiştir yararını görürsün
rodaj dönemi 1000 km ye kadardır sonra istediğini yap dip gazla 2 kişi bin motora güle güle kullan..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
saolun arkadaslar onerılerınızz tebrıklerınız ıcın bathu we umıt agbımızın dedıklerını kesınlıkle dıkkat edıcem tessekurler ;)
ahh ahh allah banada nasip eder insallah para biriktirmeye basladım hayırlısı simdiden 300 milyon oldu. bende presto texas 150 t3 modelini alicam nasipse. gonul isterdi yamaha BWS almayı ama iste butce meselesi bi yerde. 600 pesinat vericem aylık 100 100 15 ay presto 2100 e gelcek bana
hayırlı olsun. dikkatli sürüşler... darısı olmayanların başına
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
hayırlı olsun arkadaşım....inşallah bundan sonra Hayabusa'n olur )) sevgiler sunuyorum korumalar çok önemli aman ihmal etme
korumalar fln tam takırr cıkıcam saten meraklanmayın ;) hee bn de amlemı ollan yapıstırmalardan ıstıomm adını unnuttum ne demıodu ona yaaa
GÜLE GÜLE KULLAN
ALLAH TEKERLEKLERİNİ DÜZ BASTIRSIN
ARAMIZA TEKRAR HOŞ GELDİN
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ alt köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
Hayirli ugurlu olması ve iyi gunlerde kullanman dilegiyle...
Allah kazadan beladan korusun...
[B]Dance[/B] first [B]think[/B] later...It's the natural order...:wiinkk:
Stıcker mı demek istiyosun elifBizde zamanında çok istedik ama dosya,fatura falan ekisk dediler yollamadılar
hayırlı olsun gülegüle kullan
DRİFT RELİGİON
hayırlı olsun elif ne markaaldın
hayirli ugurlu olsun..ALLAH kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Korumalarda tamamsa tam süper olmuş!
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
hayırlı olsun!güle güle kullan ilk motorun heecanıda 1 baska oluo yau!ben hergun gercı aynı heyecanla bınıyorum vallahi
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim, Dikkatli ol kış geldi.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
Hayırlı olsun.
İnşallah kazasız belasız binersin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)