hayırlı olsun çok güzele benziyor kazasız belasız kullan
hayırlı olsun çok güzele benziyor kazasız belasız kullan
"Ben ikinci el 1330km (ya da 1380) km de aldim. çok temizdi."
kaça aldın sorması ayıptır?"
lezzet gider,mesuliyet kalır...
hayrlı olsun
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Gerçekten iyi fiyata almışsın, Allah kaza bela vermesin, güzel günlerde kullan...
Benimde çok dikkatimi çeken bir model...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
İki zamanlı motorların ömürlerinin kısa olması gibi bir kanı herhalde 4 zamanlıların bir hurafesi...Tam aksine yağını eksik etme 4 zamanlıdan daha uzun kullanılabilir.....
Scorp yağı neden pahalı aldın? bende mobilinkini almıştım ama o kadar pahalı diildi...yaklaşık 10 ytl fark var....Ben toptan almıştım ama o kadar farketmez sanırım...Toplantılarda konşuruz ayrıntılarıyla....
Unutmadan!!!!!
Motoruna nazar boncuğu as....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hayırlı olsun.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Hayırlı olsun kazasız belasız yolculuklar, motor ile ilgili tecrübelerini bekliyorum.
"Motosiklet Özgürlüktür."
Arkadaslar ozelden derbi 125 hakkinda cok fazla soru geliyo bende motor hakkindaki deneyimlerimi bu baslikta yazmaya karar verdim yararlı olacagini dusunuyorum.
-Gecen hafta yag seviyesini gosteren ikaz lambasının yanlış yandigini farkkettim hemen servise gittim servis cok ilgiliydi aksam 6 gibi motoru biraktim ertesi gun 12 gibi telefon geldi yag musuru arzalı imiş ve garantiden degismesi gerekiyomus ve ruhsat fotokopisini gonderdigim an islem balayacakmis. pazartesi ruhsat fotokopisini gonderdim bu gun aradim. Yetkili firma degisimi kabul etmis fakat bu parcanın telebi ilk defa oldugu icin biraz zaman alacagını belirterek özür dilemiş.Servis sorunsuz gözüküyo tabi parca ne zmn gelir onu bilmem.
-Sorular arasında motorun bayirlarda bayilmasi var cok test ettim kalkiş haric boyle bi sorun yok devir yuksek oldugu surece hangi hızla girersem oyle cikabiliyorum hatta ivlenebiliyorum.
-Yag konusunda 900km yaptim ilk aldigim 1lt lik yag bitti
-İki kisi kullanmak eziyet olur demisti arkadaslar evet eziyet var ama motorun cekisinde degil (tabi biraz dusuyo ama oyle aman gitmiyo seklinde degil bayirda cikiyo ivmeleniyoda az once 2 kisi 117 gordum,5. vitesti 6 atamadan yol bitti)eziyete gelince arkadan oturanin pozisyonu SS sekilinde oldugu icin pek rahat edemiyo ayni sekilde selede sert(surucu seleside sert uzun yolda azcuk acitiyo =) )
-Uzun yol performansini sormustu arkadaslar en uzun yolum 250km idi hiç bi sorun yasamadim tek sorunum selenin sert olmasi(ztn yabanci bi derginin incelemesini yollamisti arkadas ondada ayni sorun belirtiliyodu)
-Duman sorunu sadece ilk calişmada isinirken var sonra 0 duman
-Frenlere iyice alistim kitleniyo diyodum benden kaynaklaniyomus ztn on diskin boyutunda diski hiçbi 125cc de gormedim.
-Calisma sorunu her ilk calismada 2. kez kontaga basinca oluyo =) isininca ilk seferde calişiyo.
ilerleyen zamanlarda buraya ekler yapicam.
sorular varsa onlarida yanitlamak isterim ben satin alirken sorularimi yanitlayacak kimseyi bulamamistim...
scorp
zamanında bende cok ıstemıstım sora gucum yetmemıstı
yakıt nası pekı
oncelerde yazıldıysa pardon
benım en cok merak ettıgım sey o
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
bende eskiden cok istemiştim
hem 125 cc diye hemde gusel ses cıkmas die wazgecmiştim belki alsaydım o zaman simdi satmak zorunda olcaktım motoru yetmio die
almadıgım ii olmus ama en favori sevdigim motorlardan biri derbi gpr125
motorun tipi deli edio beni hakkaten adamlar 4-4 lük yapmışlar fakat
hem motor gucuyle hemde fiyatı için wazgeçmiştim ondan
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız, iyi günlerde kullan.
Kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.
Güzelmiş.
1 St Class Warrior.Hardware Master.
hayırlı uğurlu olsun arkadasım..allah tekerine taş deydirmesin
Hayırlı olsun kazasız sürüşler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)