havan batsın heheheee
motor cidden de görüntü olarak güzel.2 tekerin hayırlı olsun.ata binerken sıkı giyin üşütme
hayırlı uğurlu olsun!!!
havan batsın heheheee
motor cidden de görüntü olarak güzel.2 tekerin hayırlı olsun.ata binerken sıkı giyin üşütme
hayırlı uğurlu olsun!!!
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu
Topici okudum kadarıyla motor güzele benziyo.ALLAH kaza bela vermesin hayırlı ugurlu olsun
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
eğer zamanın olursa birkaç video çekip te buraya koysan çok güzel olur. Özellikle motorun sesini çok merak ediyorum...üzerinde okadar yorum yapıldı sesi vizilti diye...senin görüşün nedir?
Hayırlı olsun güle güle kullan.
[COLOR="DimGray"]GREY ZN[/COLOR]
güle güle kullan . hayırlı olsun kardeş .
songoku motoru alabilmek icin kamerami ve fotograf makinamı sattin ama bi kamera bulur bulmaz cekicem... Ses olayi benimde aklimdaki sorundu ama soyle dusunmek lazim bu ilk motorum olucakti ben ogrenmek icin 125 cc aliyodum ama azcıkta yakısıklı bisey istiyodum ki hem sesi guzel hem yakısıklı bisey yoktu. Sesi tahminimden daha iyi . İlk aldigimda icindeki yagın markasını bilmiyodum dumanı ısınırken fazlaydi simdi ben mobil koydum o sorunda halloldu. Gerci umrumdada degil ben cok sevdim bu motoru durumum olursa yeni motorumu aldigimda bile satmam cunku anlamsiz sekilde nereye gitem dikkat cekiyo 125cc de bu yakisiklilik nerede =)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
kubuzlukta yapma istersen dikkat cekio die
Hayırlı olsun iii günlerde kullan
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
Bende ayip etimişim aslında önce hayırlı olsun demeliydim direk soruyla girdik...Hayirli olsun Bu arada kesinlikle video fln istiyoruz gercekten cok merak ettiğim bir motor gpr 125...Birde en çok merak ettiğim ki herkes merak ediyodur yakıt ve yağ tüketimi nasıl? ne kadar zamanda bir yağ koymak lazim? Servis ağı nasıl gerçi sende yeni başlamıssın ama...bide son soru bu ömrünün kısa olması olayını servis nasıl açıkladı veya rektifiye zamani(km) için herhangi bir örnek verdilermi...vs...umarim sorularimla bunaltmamısımdır...tekrardan hayirli olsun...
hayirli olsun dostum... kazasız surusler dilegimle
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
hayırlı olsun kardeş. kazasız belasız kullanman dileğiyle.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="Blue"]Mutlu Olun Ama Memnun Olmayın. Jim ROHN[/COLOR][/SIZE][/FONT]
valla bende hastasıyım derbi motorlarının.125cc 29beygir.çok güçlü motorlar.fakat ikinci eli düşük oldupu için almayacam sanırım.
bende scooter'ı var derbi'nin.ben o minnacık motorda bile 115 gördüm aman dikkatli kullan(scooter 100cc,suzuki getirtmiş antalyaya)
Ho :RED
H1 :KABUL
servis benide korkutmustu ama ankaradaki servisi evime 10-15 km gittim acayip ilgililerdi direk sorularimi yonelttim içtenlikle cevap verdiler. Aynen adamin sözünü yazıyorum "zaten motorun 1.5 yil garantisi devam ediyor herhangi bi sorununda hiç cekinmeden getir". Yag sanirim 1000km de 1 dolduruluyomus ama onu daha test edemedim castrol un en kaliteli yagi 16 ytl ben onu koymayi dusunuyorum simdi aldigim yagda mobil 15 ytl civari. Normal yag koyucam dersen 5.5 ytl den basliyo. Rektefiye olayi bi arkadas forum a 15.000 km de kesin yaptirirsin demisti ; Servise sordum adam gulerek cevap verdi sen yagini eksik etme bakimini duzgun yaptir hiç bi sorun olmaz dedi.ben sana 20 yillik 2 zamanli piago gosteriyim tıkır tıkır calişiyoyuda ekledi. Bu ön yargininda özel 2 zamanlı kroslarin oldugunu ömürlerinin cok kısa oldugunu ki (öyle olmasi gerekiyomus) ordan kaynaklandiğini anlatti. Videoyuda kamera ayarladigim gibi ekleyecem...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
dostum sana forumdan da hayırlı olsun diyim, güle güle kullan.
bilgiler de çok açık seçik, teşekkürler
güzel günlerde kazasız belasız kullan ... biraz anlatsana çok duyulduk bişi değil ama güzel bişi
çok tarz bi motosiklet.. gerçekten beğendim güle güle kullan..
vites düşürünce iyi kaçıyo, bugünkü gezide gördüm , keçi gibi maşallah
hayırlı olsun kardeşim
Bizimde bir ismimiz vardır ezanla kondu sela ile bitecektir!
super ALLAH en ufak cizikten korusun kardeşim super
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)