T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hayırlı olsun güle güle kullan
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
hayırlı olsun kazasız keyifli sürüşler
güle güle kullan hayırlı olsun
lezzet gider,mesuliyet kalır...
hayırlı olsun
hayırlı olsun
yakından görmediim için ve resimlerden de tam çıkarılamıo
nasıldır boyutları kalıbı fln performansı yakıtı genel olarak bi ilk izlenimini sölersen seviniriz
tekrar hayırlı olsun
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanman dileğiyle...
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Hayırlı uğurlu olsun ...Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Darısı tüm motoru olmayan arkadaşlarımızın başına ....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
sanada hayırlı ugurlu olsun kazasız surusler dılerım bnde yanıı aldımda motorumuu o heycan bam baska yaa demııı
hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip etsin Allah..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
hayırlıolsun kazasız belasız bin inşallah
hayırlı olsun gülegüle kullan
DRİFT RELİGİON
Simdi Derbi 125 nude
-128 kg
-22bg(hp) kitapcikta yazıyo nette 26 yazıyo tam bilmiyorum
gordugum en yapılı 125 nude makina
-Lastikleri 125 icin hayli kalin Prelli(yanliş yazdim heralde =) marka
-Yakıtı yeni oldugu icin tam hesaplayamadim ama 2 zamanli çok yakar dediler en yakın zamanda heseplamayı dusunuyorum.
-90-100km ye kadar cok hızlı gidiyo ardindan 110 120 130 diye yavas yavas artiyo ben en son 137 gordum (Ankara-Eskisehir yolunda) aldigim arkadas 145 duz yolda goruyo dedi ama denemedim daha azcik acemiyimde.
-Görünüş itibariyle Turkiyede satilan (benim fikrimce) 125cc lik katagoride Aprilla RS 125 den sonra en hoş makina. O da SS benim tarzim SS degil =)
-Fiyat Sıfırı liste fiyatı 8300 istanbulda bir bayi 8000 e birakirim dedi. Ankaradaki bayinin elinde yokmus. Ben ikinci el 1330km (ya da 1380) km de aldim. çok temizdi.
-Frenleri ilk motorum oldugu icin karşılaştıramadim baska bir motorla ama çift disk. ön disk hayli kalin.
Ben bu kadar sevecegimi dusunmemistim. Tek istedigim acemiligimi atarken sekli dusgun yapili bir makineydi ama dusundugumden daha iyiymiş.(Özellikle parca kalitesi) Tabiki 1500km deki motorun calisan aksamindaki kaliteden bahsetmiyorum. dis plastik ve demir aksam olarak...
baska soru varsa yanitlamaya calişirim bunlar genel izlenim işte
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle
hayırlı olsun...kazasız sürüşler..
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
pek guzelmıs hayırlı olsun
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)