Kaza Yaptım 3 aralık Saat 16:30 da.
-
Evet arkadaşlar aşağı yukarı 7 aydır motor kullanıyorum hiç bir tehlike yaşamadım şimdiye kadar ama bugün ( motoru sonkez kullanıyordum ) hiç ummadığım anda ve hızda düştüm.
İstanbul Beşiktaş Barbaros bulvarında dentistanbul un yanından ıhlamur kasrına inerken yokuş aşağı bir viraj var hızlıda değildim evime 1 km varken noldunu anlamadım arka birden kaydı ve ben motoru hemen altımdan attım, ben 15 metre motor 25 metre kadar sürüklendi yokuş dik olduğu için motor yatınca çok süratlenip bir arabaya vurdu durdu.
Bende full koruma vardı ve hiç bir yerime birşey oldı gayet iyiyim hatta hiç bir çürüğüm bile yok, Motorum arabaya ön tekerden sert vurdu direksyon sertleşti ön fren teli kopru ve hafif çarpıldı direksyonu sinyali kırıldı, biraz ön grenajda kırım oluştu. Vurduğum arabada zaten hasarlıymış sahibi bayan geldi sende birşey yok dimi dedi yok dedi boşver araba zaten hasarlı hiç uğraşma geçmiş olsun dedi.
Arkadaşlar sert kaza yapmadım ama bu kazada bile korumanın önemini anladım ( Korumalı mont, Kask, Eldiven, Dizlik mevcuttu bende ) Bahardada bellik alacaktım zaten şimdi onuda kesin alıcam artık.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
Reklamlar
-
Çok geçmiş olsun gerçekten Allah korumuş. Koruma konusu çok önemli kesinlikle ihmal etmemek lazım.
-
çok çok çok geçmiş olsun.
offf, bu kaymalar bi gün beni de yere yapıştıracak
buna bi çare yok mu?
cvp lastik ise marka ve model bilen yok mu?
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
Sağolun arkadaşlar Motoru yaptırıp bende lastik olayını bi araştırıcam zaten ama bahara kalır tahminimce.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok geçmiş olsun
-
geçmiş olsun:(
geçmiş olsun arkadaşım.şehiriçinde motor kullanmak gerçekten çok zor.
-
GeÇmİŞ Olsun Allah Beterİnden Korusun
-
-
Her zaman full koruma. Bilinçli olduğun için teşekkür ederim. Geçmiş olsun, gelecek olan mala gelsin boş ver.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
04 Aralık 2006, 02:00
çok geçmiş olsun
boşver cana geleceğine mala gelsin
o her zaman yerine koyulur
sen iyisin önemli olan o
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
04 Aralık 2006, 02:03
Prometheus adlı üyeden alıntı
Her zaman full koruma. Bilinçli olduğun için teşekkür ederim. Geçmiş olsun, gelecek olan mala gelsin boş ver.
Sağol umarım herkez bu duyarlılığı ( full koruma ) gösterirde yaralanmalar dahada azalır Kendimden biliyorum artık her koruma riskleri daha aza indiriyor,
Şimdi aklıma geldi bu arada kaska baktım çizik bile yok, Herhalde düştüğüm gibi daha sürüklenirken kafaya kaldırıp motora baktım ondan bide sürüklenir halde ayağa kalkım motoru tutarım ümidiyle koştum bide arkasından.
-
04 Aralık 2006, 02:20
Geçmiş olsun.....Koruma çok önemli....İhmal etmemek lazım...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
04 Aralık 2006, 02:50
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
04 Aralık 2006, 02:55
Geçmiş olsun...
Sende bişey yoksa gerisi önemli değil... Korumaların önemini bir kez daha anlamış olduk...
-
04 Aralık 2006, 03:40
-
04 Aralık 2006, 08:27
beto_977 adlı üyeden alıntı
Sağol umarım herkez bu duyarlılığı ( full koruma ) gösterirde yaralanmalar dahada azalır Kendimden biliyorum artık her koruma riskleri daha aza indiriyor,
Şimdi aklıma geldi bu arada kaska baktım çizik bile yok, Herhalde düştüğüm gibi daha sürüklenirken kafaya kaldırıp motora baktım ondan bide sürüklenir halde ayağa kalkım motoru tutarım ümidiyle koştum bide arkasından.
Gecmiş olsun.
-
04 Aralık 2006, 09:15
Geçmiş olsun...
Araçlarımızla gittiğimiz yollar dışından diğer yollarda da havanın düzensizliğinden kaynaklı biraz daha dikkat etmeliyiz...
-
04 Aralık 2006, 09:17
geçmiş olsun aman dikkat edin arkadaşlar hem kışan dolayı hemde küçük teker bu acı bir frende bile göt atar
[COLOR="Red"]MOTORCU OLMAK SADECE HIZ YAPMAK DEĞİLDİR-[/COLOR][COLOR="Blue"]ÖNÜNDEKİ ARACINDA NE YAPACAĞINIDA BİLMEKTİR[/COLOR]
-
04 Aralık 2006, 09:18
gecmis olsun kardes..bide su bayan sofor cok hosuma gitti turkiyede raslamayi dusunemiyecegim bi sofor tipi..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
-
04 Aralık 2006, 09:31
gazman adlı üyeden alıntı
gecmis olsun kardes..bide su bayan sofor cok hosuma gitti turkiyede raslamayi dusunemiyecegim bi sofor tipi..
Arkadaşlar sağolun, Bende ummuyordum böyle bayan şöföre rastlıyacağımı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler