Acı haber, çok acı haber. Hem de böyle birini kaybetme... Camiamızın başı sağolsun.
Acı haber, çok acı haber. Hem de böyle birini kaybetme... Camiamızın başı sağolsun.
May the Force be with McLaren Mercedes
ALLAH (CC) rahmet eylesin.
Sevenlerine sabırlar versin. amin.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Allah rahmet eylesin nur icinde yatsın
Sevenlerine sabırlar versin
Aşağıdaki linkteki yeralan habere göre adam 3. şeritlilk otoyolda 18:00'de (bu mevsimde İzmir'de hava kararmış da oluyor ayrıca) orta şeritte lastik değiştirirken arkadan gelen tır onları biçmiş. Bunun gibi ök.z oğlu ok.zler olduğu sürece dikkatli olmamız yetmez, hatta çok dikkatli olmamız da yetmez, ultra mega giga dikkatli olmamız gerekmektedir. Ne günahı vardı tır şoförünün? Şimdi arkadan çarpıp ölümlü kazaya karıştığı için çok uğraşacak. O gene şanslıymış, ya arkadan çarpan araç tır yerine bir araba olsaydı ya da bir MOTOSİKLET!
En beklenmedik olayı beklememiz gerek.
http://www.milliyet.com.tr/2006/12/03/son/sontur05.asp
Allah rahmet eylesin...
____it's my life_1982____
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
Okan ACAR
İbret alınası bir olay daha işte Hepimizin başı sagolsun
ne hayat hikayeleri var bu memleketde ...herşey ekmek parası için...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Allah rahmet eylesin. "Şehidimiz"
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Allah rahmet eylesin üzücü bir olay
[B][COLOR="Red"][CENTER]1000 lerce dansözüm olacağına 1000 cc makinem olsun ![/CENTER][/COLOR][/B]
Allah rahmet eylesin, çok üzcü bir olay, Allah hepimizi korusun.
"Motosiklet Özgürlüktür."
Her zaman her daim tedbirli olmak gerek ,
Okurken çok ama çok üzüldüm , ailesine ve dostlarına sabırlar diliyorum.
Özgürlüğüm Rüzgarında Saklı
allah rahmet eylesin ailesine sabırlar diliyorum..
Emniyet şeridinin işlevleri arasında acil durumlarda duraklamak da var evet ama, eğer kamyon sürücüsü kamyonun gerisine (yanlış hatırlamıyorsam en az 30 metre) reflektör koymalıydı.Eğer koymamışsa kamyon sürücüsü suçlu demektir.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
sevdiklerine sabır dilerim. Allah rahmet eylesin
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Allah rahmet eylesin. Gördüğümüz kadar gitmeliyiz ve mümkünse emniyet şeridini kullanmamalıyız.
Bugün rivaya gittim. Yola çıkmadan önce bu başlığa tıkladım ama bir türlü açılmadı. Dönüşte Kavacıktan TEMe girerken yoğun bir trafik vardı bende yaklaşık 2 km kadar emniyet şeridinden gittim. Trafik açılınca hemen normal şeride geçtim. Çünkü emniyet şeridinde giderken çok tedirgin oluyorum arabalar aniden emniyet şeridine atlayabiliyorlar, Diyeceğim yola çıkmadan bu yazıyı okuyabilseydim o 2 km yide emniyet şeridinde geçirmezdim.
Her musibetten ders almalıyız, Allah sevenlerine sabırlar versin.
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
Allah Rahmet Eylesin Taksiratini Affetsin.yeri Cennet Mekan Olsun
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)