allah rahmet eylesin nur icinde yatsın
allah rahmet eylesin nur icinde yatsın
ALLAH rahmet eylesin.
[COLOR="DimGray"]GREY ZN[/COLOR]
allah rahmet eylesin bizleride görünmez kazalardan korusun rabbim
Allah rahmet eylesin.
amin!
[RIGHT][B][I][SIZE="2"][COLOR="Silver"]..[COLOR="Gray"]::[COLOR="DimGray"]TO[COLOR="Black"]L[COLOR="DimGray"]GA[COLOR="Gray"]::[COLOR="Silver"]..[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/I][/B][/RIGHT]
Allah rahmet eylesin, ama ben hata göremiyorum, eğer hata varsa motorcunun değil devletin hatasıdır bence
ailesine ve sevenlerine Allah sabır versin mekanı cennnet olsun
Allah rahmet eylesin, Ailesine sabır, Mekanıda cennet olsun.
Çok üzücü gerçekten aman arkadaşlar otobüs, Kamyon gibi araçların arkasında yakın durmayın ön görüşünüzü kapatırlar, Soolıyacağınız zaman biraz mesafe açın önünüzü net görür hale gelip sollayın, Sollarkende türbülansa dikkat edin.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
Allah rahmet eylesin. gerçekten çok üzücü
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Allah yakınlarına sabır versin
Başımız sağolsun.
Hatası, yolun sonunu görmeden şeride girmek oldu. Hiç bir bir virajın ya da yolun sonunu görmeden gitmemeliyiz. Bence burada ne devlet ne de kamyon sürücüsü suçludur. Kamyon yol çalışması sebebiyle durmuş ama arıza yapıp da emniyet şeridinde geçici süreyle durmuş da olabilirdi. Emniyet şeridinin işlevleri arasında acil durumlarda duraklamak olması lazım.
Ölen motor sürücüsü kendini tehlikeye sokmakla birlikte arkasındaki yolcusunu da tehlikeye düşürmüştür. Ya ikisi ölseydi veya sadece arkadaki ölseydi veya uvzu kopsaydı. Bence kendisi çok büyük bir hata işlemiştir ve bedelini de çok ağır ödemiştir. Bundan kesinlikle ders çıkarmamız gerekir. Bunun gibi aynı sebepten kaza duymak istemiyorsak bu özeleştiriyi yapmak zorundayız.
Emniyet şeridinde seyrederken, ters yönde sokağa girerken, sürat yaparken ya da buna benzer durumda kurallara karşı gelirken sadece kendimizi tehlikeye sokmuyoruz, arkamızdakini ve karşımızdaki aracı veya yayayı da tehlikeye soktuğumuzu unutmamız ve onların sorumluluğunu taşıdığımızı kesinlikle unutmamamız gerekir.
allah rahmet eylesin cok acı bir şey allah kimseye yaşatmasın
rüzgarınla sarıl bana hayallerim üşümeden
ALLAH Rahmet yakınlarına sabır ihsan eylesin.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Allah mekanını cennet etsın. Ailesine ve sevenlerine abır versin. Lütfen arkadaşlar lütfen daha yavaş ve korumalarımız tam binelim.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Allah rahmet eylesin. Sanırım benim de hayatımın sonu motor üzerinde olacak...
Arkadaşlar önünü göremediğiniz bir aracın arkasından gitmek son derece tehlikelidir. Çok dikkatli olun.
O Harem istikametine giden E5 yolu berbat bir yoldur. Geçen gece ben orta şeritten kaptırmış giderken , en sol şeritten bir karaltı geçti , dikiz aynasından baktığımda en sol şeritte hiç ışık olmayan bir kazı çalışması , ve ışık olmadığı için kaza yapmış bir kartal'ın öylece durduğunu gördüm... Eğer ben de sol şeritte olsaydım şu anda burada bu yazıyı yazamayacaktım...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Tüm motor camiası nın başı sağolsun.Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin ve sevenlerine sabır versin...
[FONT="Impact"][/FONT] [COLOR="Black"][/COLOR] [SIZE="5"][/SIZE]Atakan:bounce:
0 RH +
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)