Çok vahim bir olay. Allah, ailesine ve geride bıraktıklarına sabır versin. Saygılar...
Çok vahim bir olay. Allah, ailesine ve geride bıraktıklarına sabır versin. Saygılar...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
allah rahmet eylesin..
[CENTER][/CENTER][SIZE="2"][/SIZE][B][/B][COLOR="Blue"]don't forget me[SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/SIZE][/COLOR]
ailesinin ve biz motorcuların başı sağolsun. Biri daha aramızdan ayrıldı. Keşke bu son olsa... :(
allahtan rahmet sevenlerine sabır diliyorum..Umarım hepimize ders olmuştur
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
Allah rahmet eylesin.. .
CBR 600F Honda,
o arkadaşla aynı kurumda çalışyorduk çok iyi niyetli bir insandı pazar günü için motosikletini istemiştim inanamıyorum hala yaa allah rahmet eylesin
ne diyeyim allah rahmet eylesin.Bir motorcunun ölüm ilanını gördüümde bi acayip oluyorum
RiDe-FoR-LiBeRtY
[no for another things]
allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabır versin.
Çok kötü oldum çokkk.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
allah rahmet eylesin tedbir taktiri bozar demişler daha tedbirli olmamız lazım
VALLA COK ÜZÜLDÜM YA ALLAH RAHMET EYLESİN
Bencede Daha Tedbİrlİ Olalİm Ama Bu 4 Tekerlİlerde Motorlarİ Aractan Saymiyooolar Kendİmİzde Bİseyler Yapmasak Allah Korusun Sonumuz Onun Gİbİ Olur
allah rahmet eylesin allah taksıratını affetsin
Kawasaki z750s O Bir Aşk
Okurken çok üzüldüm gerçekten hayat pamuk ipliğine bağlı biraz daha dikkatli olun arkadaşlar.
Allah rahmet eylesin. Ailesinin başı sağolsun
Allah rahmet eylesin.okurken çok duygulandım emeğina sağlık.
::tutkuy::
Allah rahmet eylesin...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
allah rahmet eylesin çok üzüldüm yaa
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Allah rahmet eylesin. çok acı bir durum. emniyet şeridi bile güvenli değil ne olacak bu halimiz allah hepimizin sonunu hayır etsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)