Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

motoruma carpan sari dolmus

Motovento
    REKLAM ALANI
    Bandit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    atlar,motosikletler,oyuncaklar
    Valla bu tur seyleri yazmaktan bende biktim valla ama bugun basima gelen olayda bana yuh dedirt di.
    Kopruden ciktikran sonra kadikoy yonune giderken hasanpasa ayrimina gelirken orta seritte bir arabanin arkasinda yakalasik 90 - 100 km hizla yol alirken sol seritten bir sari dolmus once yandan benim seridime gecti sonra ben biraz daha hizlanip onun onune gecmeye calisirken motorun sol arka kismindan sert bi sekilde bana carpti. motorun arka kismi savruldu ama belkide mucize eseri kontrolu kaybetmedim ve saga cekmeyi basardim ama nedense dolmus durmadi. adami gorebildim ve plakasinida aldim. hemen 155 i aradim. sonrada o karakoldan bu karakola gonderip durdular beni ama bi turlu sonuc alamadim. yarin bi aksilik olmazsa sanirim kadikoy adliyesine gidecegim.motorda herhangi bi r hasar olmadigi icin karakolda isimin cok zor olacagini soylediler. yani bi sey ispat edemezmisim. yani bi taraflarimin kirilmasi yada olmem lazimdi sanirim.
    neyse...
    allah sizi sari dolmuslardan ve butun manyak soforlerden korusun.
    bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    geçmiş olsun Erhan.
    İstersen durağa bi uğrayalım
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı CenkKeskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hitchhiking 1000 RR :)
    yok abi bikaçını sallandıracan bölelerinin bak ondan sonra bişi çıkıyomu daha geçmiş olsun hocam...

yasin08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    peugeot satelıs 250
    çok geçmiş olsun plakasını aldıysan kadıköyde o admı bulup durumu anlatabilirsin
    [url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka

Motosikleti
    Zongshen GY_A200
    Nasıl <<insan?>> bunlar ? Allah seni korumuş, mutlaka şikayet et, hiç bişi olmasada şikayet et, bunlara ders olsun...
    "Motosiklet Özgürlüktür."

Toqi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa - Resimdeki Srad 600 unutamadığım aşkım
    Yahu gerçekten hayret adamlar ne yol verir inadına sıkıştırır önünüze burun çıkarır aralarından geçmek istersin azıcık sola çekilmez bazan ben motorla araçlara çarpmak istiyorum sinirden geçmiş olsun ucuz atlatmısın genede

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aynısı bana oldu!!! Sağ tarafımdan taksici çarptı , bende yalpaladım ama Allahtan toparladım Egsos'um çizik içinde kaldı...
    Taksicinin peşinden gidecektim ama sonra dedim içimden burası Türkiye , önce taksiciye laf anlat , yok polis yok tutanak falan da filan... Tıpış tıpış devam ettim yoluma... uğraşmaya deymez

Alıntı Toqi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu gerçekten hayret adamlar ne yol verir inadına sıkıştırır önünüze burun çıkarır aralarından geçmek istersin azıcık sola çekilmez bazan ben motorla araçlara çarpmak istiyorum sinirden geçmiş olsun ucuz atlatmısın genede
    evet aynen ben de , hatta koruma demiri taktırıp uçlarına da dikenler kaynaklasak hiç fena olmaz... (ama düşünce motor üzerinden geçmemeli )
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    bazan ben motorla araçlara çarpmak istiyorum sinirden
    aynen. ama olmuyor işte.
    ben de edebiyatımı geliştirdim son bir senedir.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    geçmiş olsun...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Geçmiş olsun....Yanında haydar yokmuydu? Böylelerine gerçekten lazım.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

stavro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial KT 125 siyah
    ne kadar dikkatli olabilirsin ki böyle bilinçsiz sürücüler olduktan sonra
    hayatımız heran tehlikede o bilinçle seyredin trafikte
    gerek olmadıkça bi aracın önüne geçmeyin çünkü olan size oluyor. Adamın sana bi değmesi senin o anda hayatın ortada şaka değil bunlar
    Stavros fm Istanbul

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    bilginozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600rr ABS - 2008
    arkadaşım çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın bu gibi insanlar bence trafikte ki sürücülerin cehaletini gösteriyor buna benzer bir olay bursa da komşumuzun başına gelmiş işten eve gelirken servis söförü önde giden motorun üzerine sürmeye başlamış sonra (piskopat herif) arka tekerleğe vurmaya falan çalışmış bide şöyle konuşuyomuş kendi kendine "yatırırım haa yatırırım haa" falan diye bizim komşu bağırmış adama sen manyakmısın kardeşim öldüreceksin adamı kendine gel oda senin gibi bir taşıt falan diye. böyle işte bu kafadaki insanları o aracın ön tekerinin altına yatıracaksın ki görsünler ebelerini bu olayları duydukça vallahi bende piskopatlaşıyorum.

beto_977 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    AS 150 T1 ( Yiğidim Aslanım, Façası bozulsada eski günlerine geri döndü )
    Böyle adamların plakasını alıcaksın, Ve eski 2 tonluk bir amerikan arabası da alacaksın, İçinde insan yokken sende onu sıkıştırıcaksın deyyusa bak ya canının istediği gibi şerit değiştiriyor.

Kardeşim yazını okuyunca çok sinirlendim inan, Geçmiş olsun büyük verilmiş sadakan varmış, O hızda düşmemek inan bana çok zordur tekrar geçmiş olsun.

Bilginozi benim izmit otobanında başıma gelene nedersin, istanbula 4 arkadaş dönüyoruz araba opel tigra, Bizim hız 160 gidiyoruz kamyon orta şeritte giderken biz yaklaşınca birden bizi sıkıştırdı aynanın birini tretuvara diğerini kamyonun merdivenine vurduk aynalar düştü biz durduk kamyoncuda durdu adama bir baktık herif levye ile geliyor arkadaşın silahını aldım adamın alnına yapıştırdım busefer abi çoluğum çocuğum var falan yapma etme dedi, Dedim it bizde birinin çoluğu çocuğuyuz bunu düşünmüyonmu dedim lastiklerinden 3 tanesini patlatıp yola devam ettik.
    Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.

arinrin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X9 250 Evo
    Dostum geçmiş olsun. Eğer bunu yargıya taşırsan ve o adama senin canınla oynamanın cezasını cektirtirsen burda bir çok kişi seninle gurur duyacaktır eminim.

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    geçmiş olsun...

ozturk_sertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Geçmiş olsun...
    SERTAC OZTURK
    BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*

aiqa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    acaba bu dolmuş şöförünü bulup güzel bir şekilde konuşsan fikri değişir mi? Belki cidden sadece cahillik bunlarınki. İçlerinde gerçekten kötülük yok. İnsanlar bu kadar vurdum duymaz olamaz değil mi...
    Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.

Atlas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Arkadaşım geçmiş olsun, hemen şöförler odasına ve varsa minübüsçüler odasına şikayette bulun ve plakasını ver, onlar gereken cezayı verecekler emin ol, telefonlarını bilmiyorum ama google araması ile bulabilirsin sanırım. Gene aynı şekilde www.iem.gov.tr adresinde sağda ihbar/şikayet bölümünde durumunu anlat. En azından bunları yapın, siz uğraşmazsınız ama onlar cezasını görür mutlaka.

Hammer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Abi bu tip yazıları okudukça sinirden deliriyorum.Mümkünse kendi hesabını kendin göreceksin.Böyleleri insan olamaz.

Arkadaşın biri haydar ı sormuş.Arabada boy boy haydar olabiliyor da motorda zor olur haydar la gezmesi.
    "Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

ChAgLaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun.. İlahi adalet yerini bulacaktır.. Ama keşke eğitim daha iyi olsada bu 'cahil' adamlar ve her önüne gelene ehliyet veren zihniyet değişse.. o zaman inanıyorum herşey daha güzel olcak. Ama yazık ki bu kayırmacılık olduğu sürece hayatımız her daim tehlikede olacak. Sağlığın iyi, sıhhatin iyi ya en güzeli bu.
    [I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler