motoruma carpan sari dolmus
-
öncelikle çok geçmiş olsun çok iyi atlatmışsın . insanı en çok kızdıran hiç birşey yapamamak sanırım. kanunlar elini bağlıyor. gidip adamı dövsen ne olacak olan yine sana olacak. belkide adama gidip güzelce anlatmak lazım. belki özür diler. ama buda çözüm değil. türkiyede söförler çok uzun saatler çalışıyor, hata yapmaları bence çok normal. düşünsenize saatlerce trafikte dolaş mak. ben yarım saatten sonra deliriyorum. onlar yeri geliyor 12-14 saat araba kullanıyorlar. gecen taksiye bindim ve adam nerdeyse uyuyacak bende sordum yenimi kalktın , yok dedi 16 saatir araba kullanıyorum öbür söför gelmedi patronda öbürü gelene kadar benim kullanmamı istedi dedi . 16 saat ben araba kullansam istanbul trafiğinde kesin birini öldürürüm.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Reklamlar
-
geçmiş olsun..ucuz atlatmışsın
-
Süper Moderatör (BBRR)
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
-
Geçmiş olsun, İstanbul daki ticari araç sürücülerinin hemen hepsi böyle maalesef. Ruh sağlıkları hiç iyi değil. Allah hepimizi korusun.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
-
sagolasiniz valla sizler olmasaniz bu alem cekilmez
bu sabah adliyeye uradim . sulh mahkemesine git dediler . benimde tek istedigim bu olayin bi sekilde kayitlara gecmesi , bi zabit falan tutulmasiydi.
ana bi baktim ortalik karisik millet alacak verecekleriyle urasiyo . mubasir bariyo falan ca filanca. e bana dediler motorda bi hasar falanda olmadigi icin isin zor dediler. bende dondum geri. simdi de en azinda bunlarin bagli olduklari bi dernek falan varsa orayi orenimde oraya bi yazi falna yazim diyorum.
aracin plakasinida aldim ama sizlere burada yazmak istemedim . belki yolda falan gorursunuz adami sizinde basiniz derde girmesin. ama dolmus duraklarina yada dernegine motosiklet net adina yapilacak resmi bi yazinin yada gorusmenin cok faydali olacagina inaniyorum hepimiz adina.
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
-
insan dönüp arkasını gidemiyor dimi? birşeyler yapmak istiyorsun. banada buna benzer bir olay olmuştu, kudurmuştum. bencede yapılabilicek tekşey derneklerine şikayet etmek gibi gözüküyor.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Hammer adlı üyeden alıntı
Abi bu tip yazıları okudukça sinirden deliriyorum.Mümkünse kendi hesabını kendin göreceksin.Böyleleri insan olamaz.
Arkadaşın biri haydar ı sormuş.Arabada boy boy haydar olabiliyor da motorda zor olur haydar la gezmesi.
Teleskobik haydarlar var. Av malzemesi dükkanlarında bulunuyor. Arka cebe bile biraz taşarak sığıyor. Ancak metal olduğu için ha bıçak kullanmışsın ha bunu. Büyük suç! Başka barışcı yollar arasan daha iyi olur.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
çok geşmiş olsun kardeş...........sarı dolmuşlar sarı taksiler bunların hepsi motorculara düşman hepsiiiiii.......................???????
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler