Herkese Slm Bende Terfi Ettim
Reklamlar
-
Hayırlı olsun nejdet abi... Dün dert yanıodun motorum yok die... Sucukları alıyorum gel hadi hemen bekliyorumm...
Hayırlı olsun.. Allah kaza bela vermesin...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
myheart adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun nejdet abi... Dün dert yanıodun motorum yok die... Sucukları alıyorum gel hadi hemen bekliyorumm...
Hayırlı olsun.. Allah kaza bela vermesin...
sağol kanka gelcem inşallah bakarsın haftasonu havalar güzel olursa birkaç motorla geliriz
-
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
-
-
bu resim fotoshop a benzıyor
-
hayırlı olsun
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
-
aman tanrım superblackbird güle güle kullan
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tşkler arkadaşlar delicoban haklısın bu resim tabiki orijinal değil bugün gittim daha pazarbaşı hondaya yarın indirecekler perşembe evraklar hazır olunca alacağım inşallah
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
necdet adlı üyeden alıntı
perşembe teslim alcam motoru cuma boşsan takılalım cumartesi kandıraya gitemeye düşünüyom pazarda bolu sucuğa davetliğim rodajla fazla uğraşamam 3-5 günde bitmesi lazım havalar iyikene
cuma günü papaya davetliyim necdet abi papanın hatırı olmasa seni yalnız bırakmazdım başka güne artık
-
Bu ArAda HayIrLamyı unutmusuz
hayırlı olsun kazasız belasız gunlerde kullanırsın ınsallah..
-
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
donniedarko adlı üyeden alıntı
cuma günü papaya davetliyim necdet abi papanın hatırı olmasa seni yalnız bırakmazdım başka güne artık
vaybe demekki papa daha değerli yoksa onunla turamı çıkacan
-
abi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.darısı bizim başımıza
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
necdet adlı üyeden alıntı
vaybe demekki papa daha değerli yoksa onunla turamı çıkacan
bana da bir blackbird sunması için tanrıya dua etmesini isteyecem
-
Hehahehaehah Tatlısu motorcusu
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
peki necdet abi bu canavarın siyahını aldım deme sakın beni kalbimden vurmuş olursun ona göre
myheart adlı üyeden alıntı
Hehahehaehah Tatlısu motorcusu
yüzümüze vurmasana abicim ya ala ala
-
tamam nejdet hayırlı olsun artık kahvaltı kesmez bi balık ziyafeti çekeriz ha.genede sen bilirsin.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
tamam nejdet hayırlı olsun artık kahvaltı kesmez bi balık ziyafeti çekeriz ha.genede sen bilirsin.
abi canın sağolsun sen geldiğinde haber ver yeterki senin hızına ulaşmak bu motorla bile zor olur maşallahın var yine nerelerde dolaşıyorsun
peki necdet abi bu canavarın siyahını aldım deme sakın beni kalbimden vurmuş olursun ona göre
hasancığım sen benim kankamsın kalbineden vurmamak için motoru istediğin renge boyatırım
-
o zaman seni cumartesi günü boluya tatlı yemeye davet ediorum Tam tatlı su motorcularına layık...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler