hayırlı olsun
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
hayırlı ugurlu olsunn kazasıs surusler dılerım darısı basıma bende bı alsam motorumuu ahh ahhh dıorumm :D
Hayırlı olsun güle güle bin....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim...
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
Hayırlı ugurlu olsun derim Birde sorum olucak. Bende "B" ehliyeti var. Şimdi A2 almak istiyorum sıfırdan A2 mi alıcam yoksa B ehliyetimin olması bana bır fayda saglıcak mı? İyi günler.
Kaanhan soruna cevap:tabiki sıfırdan ehliyet almak gibi değil,sadece motor sınvına gireceksin 20 soru soruluyor ve 14 soruyu yaptın mı 70 alıp geçiyorsun arkadaşım,ben 9 aralıkta gireceğim,benim bildiğim ve doğru olduğuna emin olduğum bilgi budur,ayrıca hazırlayacağın evraklar var,onlarıda başvurduğun sürücü kursu sana söyleyecektir.
sağlıcakla kal...
çiyan:bounce:
hayırlı uğurlu olsun ybr klubuna ve moto camiasına hoş geldin kazasız belasız kullanırsın inşallah
Kask tak!
hayırlı olsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Hayırlı olsun!...
Güle güle kullan
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
hayırlı olsun
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız, keyifle binmeyi nasip etsin.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
kaça aldın? hayırlı olsun
lezzet gider,mesuliyet kalır...
tebrikler kazasız belasız kullan inşallah.Darısı tüm motor severlerin başına
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)