Merhaba arkadaşlar.
yaklaşık 2 saat önce kaza yaptım, tutatank falan yazılcak derken ancak eve dönebildim.
Okula gitmek üzere yola çıkmıştım. Mahallenin çıkışında ışıklarda kaza yaptım.
Işıkta bekleyen araç sayısı fazlaydı. sıranın en arkasında bi tane taksici vardı. taksicinin sağındaki şerit boştu, çünkü orası sağa dönecek araşlar için ayrılmıştı. tam ben taksinin yanından geçerken onlara yeşil ışık yanmasıyla taksi sağa kırıp uyanıklık yaparak kaçmak istedi ancak beni hesaba katmadı.
ben frenlere asıldım, biraz kaydım, onun ön sağ tekerleğine çarptım. dengemi kaybederek sağda park halinde duran araca yanlamasına çarptım.
aracın kaportası çok fena içeri göçtü, boyası gitti.
park halindeki araç oradaki telefon satan dükkanın sahibininmiş. hemen çıktı dışarı.
takside hiçbişey yok, benim de sağ aynam, gösterge panelim kırıldı. ön far havaya doğru döndü (nasıl olduysa...).
polis çağırdık, taksici ısrarla gitmek istedi. ben de kazaya sebebiyet verdiğini söyleyerek gitmemesini istedim. zar zor beklettim orda.
taksici söylenmeye başladı. "ben burda 2 saat durcam, arabanın yatma parasını alırım senden" falan demeye başladı. kaç para dedim, 50 ytl dedi.
abartma sen de o kadar iş mi yapcan 2 saatte dedim ben de
ben isterim falan dedi bu. neyse..
sora polis geldi. polis taksiciyi "asli kusurlu", beni ise "tali kusurlu" olarak yazdı.
yani park halindeki aracın masrafını taksinin sigortası, benim hasarımı da benim sigortam ödeyecek.
ayrıca taksiciye ve bana 101 YTL ceza yazdı.
taksici çok sinirlendi tabi, çünkü kesinlikle onun kazayla ilgisi olmadığını düşünüyodu.
polis gittikten sora tehdit etmeye başladı beni. bu 100 milyonu sen ödeyeceksin diye..
benim bugün hiç kabahatim yokken durduk yerde canım yandı, bunu sen ödeyeksin yoksa ben de senin canını yakarım falan demeye başladı.
tırsmadım dersem yalan olur, herif benim iki katım vardı çünkü
evet evet tırstım hatta. ama neden tırstım derseniz, adam bizim mahallenin taksisi. tutanak sırasında da adam, adres bilgilerim adım soyadım hepsini öğrenmiş oldu.
yani bulması kolay
tutanakta haklı çıkarsan öderim, ben haklı çıkarsam ödemem dedim adama.
illa ödiceksin falan dedi, ısrar etti. bakalım bekleyip görücez
bana gelince, bende hiçbişey yok. tek bir çiziğim bile yok. korumalarım vardı üstümde.
çok şükür bununla atlattık.
babam motora bi daha binmiceksin, satalım falan demeye başladı.
benim de sinirlerim bozuk şu an açıkçası. bakalım biraz zaman geçsin üstünden..