LesPaul geçmiş olsun allahtan sende önemli bir şey yok,taksiciye gelince onlar bu tip kazaların artık kaşarı olmuşlar, göz korkutarak seni haksız duruma düşürmeye çalışıyor , kesinlikle birşey ödemeee ,mecbur ödicekkkkk
LesPaul geçmiş olsun allahtan sende önemli bir şey yok,taksiciye gelince onlar bu tip kazaların artık kaşarı olmuşlar, göz korkutarak seni haksız duruma düşürmeye çalışıyor , kesinlikle birşey ödemeee ,mecbur ödicekkkkk
arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.
akşamları part time olarak çalıştığım için 3 gündür nete giremiyorum. cevap yazma fırsatım olmadı.
hepinize teşekkürler.
bu arada taksiciden hala ses seda yok. sesini çıkarsa da arkamda MT var zaten
bu arada kazadan sonra ilk defa motoru bugün kullandım. o gün dikkatimi çekmemişti ama, motor sağa doğru çekiyor. gidonda bir sorun var sanırım.
sizce neden olabilir?
görünürde birşey yok ama..
benim aklıma gidonun yamulmuş olabileceği, jantın yamulmuş olabileceği veya ön tekerlek saplamasının bilyalarının hasar görmüş olabileceği ihtimalleri geliyor.
sizce nedendir?
hafta sonu servise vericem motoru, umarım düzeltebilirler bu sorunu.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Gidon eğikliği sağa çekme sorunu yaratmaz. Jantta sorun var muhtemelen. Çatalda bir sıkıntı görünüyor mu?
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
çatalda herhangi bir sorun yok. çizik bile yok.
benim de aklıma ya jantın yamulması ya da göbekte bir sorun olması geliyo.
ön tekerleği şöyle bir boşta çevirdim ama görünür bir çarpıklık göremedim.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
kuru gürültü bunlarr kafanı bile takma sen ona...
zaman bütün yaraları sarar , sen de kavuşursun motoruna
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Kardeş geçmiş olsun.Bi daha yaşatmasın inşallah
Çırpınırdı Karadeniz,bakıp Türkün Bayrağına
sağolun, eksik olmayın.
servise zaten gidecek de, fikirlerinizi alayım dedim.
gidonun yamuk olmasından kaynaklanıyor olamaz .
neticede gidon yamukta olsa sen düz tutacaksın.
ben yaklaşık 2000 km dir yamuk gidonla gidiyorumda ...
tüm kanırtmalarıma rağmen hala tam düzelmedi.
Maşaya (Amortisörlere) Yandan dik şekilde bak...Farklılık varmı...Eğer yoksa psikolojik....Bir ara bende neden yamuk gidiyor diye kızıyordum...Kaza yapmadığım halde....Şimdi gayet düz gidiyor elimi de rahat bırakıyorum...
Her şey psikolojik aslında...İlginç bir bilim dalı.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Motosiklet alırken uyguladığımız bir yöntem var. Bir tebeşiri sabitleriz. Ön tekerleği tebeşirin hafifçe çizeceği bir biçimde yanaştırır ve çeviririz. Tebeşir izlerinde uzun kesintiler varsa problem var demektir.
Genellikle o motoru almayız.
Psikolojik sözüne de katılıyorum. Yıllar önce motosikletimin sürekli sağa çektiğini düşünüyordum. Bir gün karşıma 3 günlük bir pilotaj eğitimi fırsatı çıktı. Bu eğitimde sağa viraj alma konusunda çok şey öğrendim.
Daha sonra motosikletimin sağa çekme problemi sona erdi.
Çok sonra düşündüğüm de bilinen zorluklar nedeniyle sağa viraj korkumun bende böyle bir etki yarattığı kanaatine varmıştım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)