geçmiş olsun arkadaşım. son kazan olur inşallah. bu tür olayların motosiklet tutkunu zedelememesi dileklerimle...
geçmiş olsun arkadaşım. son kazan olur inşallah. bu tür olayların motosiklet tutkunu zedelememesi dileklerimle...
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Geçmiş olsun Serkan.Kabahatin büyüğü taksideyken sen neden tırsıyorsun ki.Güçlünün haklı olması değil,haklının güçlü olması gerekmez mi?M.T. ailesi olarak biz bu kadar kişiyiz.Ve böyle bir durumda hepimiz seninleyiz.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Çok geçmiş olsun serkan..Ayrıca Ledo yu dinlemelisin bence....
Geçmiş olsun, olur böyle şeyler. Allah daha büyüğünden esirgesin.
Taksici konusunu da sakın takma kafana, Ledo varsa ben zaten varım
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
çok geçmiş olsun kardeş..
japondan şaşma,çine bulaşma........
geçmiş olsun serkan kardeşim
allah daha beterinden korusun sakın taksiciye para felan ödeme baktın olmuyo bi taksici dövecez topiği patlatalım sen götür bizi taksi durağına kim kime ne yapıyo görürüz
şaka bi yana sakın para verme almaya kalkarsada gasp olayına sok işi 24 yıldan başlıyo haberin olsun;)
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ulan varya o taksıcının ben a.. s..!!! lespaul sakın odeyım deme onun cezasını kımmıskı o heygıdı hey!!! bende burdayım gerekırse 10 dk ordayım göztepelıyım.
bana nıye denk gelmez böleler anlamıyorum cıkcık
çok geçmiş olsun dostum umarım daha beterlerini yaşamazsın
sevgilerimizle,
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın. aslında pek birşeyde söyleyemeyeceğim konu hakkında daha iki hafta önce ben de kaza yaptım. o konuda biraz hassasım şimdi yazdıklarım yüzünden banlanmayayım onunn yerine ......................... diyorum..
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
kardeşim geçmiş olsun.inşallah bu son olur....hem bide sana bişe sölicem,sen o taksicinin yanına git hakkını savun eğer tersini iddea ederse unutma bu forumdakiler arkandadır...olmasalar bile ben varım :s
serkan gecmıs olsun ıyı olmana sevındım.....
____it's my life_1982____
geçmiş olsun!!...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
bunun gibileri taksimde sallandıracaksın
şaka bi yana ben bu motor konusunda biraz korkmaya başladım
korkumun sebebi kaza fln diil
yolda giderken birisi yol vermedi sıkıştırdı hatta bu şekilde çarptı
kendimi biliorum bi anda parlarım ve bu parlama biraz sürer. o kişiyi trafik kazasından acile kaldırırlar hastane heyeti gelse adama ne çarptığını çözemez
sabah keyifle motora binip geceyi karakolda geçirmekde war
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
çok geçmiş olsun LesPaul
taksiciyi kafaya takma, havlasın dursun o
çok gerekirse gene çekeriz korumaları oyle dalarız
boylece korumaların extra faydalarını da cümle aleme gösteririz
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
geçmiş olsun kardeş sakın para falan ödeme
DRİFT RELİGİON
geçmiş olsun dostum çok üzüldüm canını fazla sıkma Ailelerin ilk tepkisi bu olur 1 - 2 hafta geçsin unutulur merak etme
gecmiş olsun..kimseye pabuç bırakma kardeşim burası dagbaşı degil.sucluysa o da cezası neyse odesin.sağ şerit herzaman tehlikeli olabiliyor dikkatli olmak lazım..
Çok geçmiş olsun dostum Allah korumuş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)