Geçmiş olsun. Taksici kaşınırsa haber ver, kask levyeden daha serttir 30.000 üye işine yarasın
Geçmiş olsun. Taksici kaşınırsa haber ver, kask levyeden daha serttir 30.000 üye işine yarasın
geçmiş olsun lesim ayran içtik ayrı düştük be yav ama istersen water ı da alır gideriz gideriz taksiciyi ziyarete. hatta vlad da g3 ünü alıp gelir
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Geçmiş olsun...
...Sergerdan...
geçmiş olsun ..hikaye süper adam bekleme için para alıcam derken adama 100 ytl giydirmişler ..sakın ödeme o cezayı ödeyeceksen benim geçen seneden yazılan bi ceza var onuda öde
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Trafik teröristlerine inat motorları maviliklere süreceğiz. geçmiş olsun kardeşim...
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
Çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.
Taksiciyi kafana takma.Sakın adama para falan da ödeme.Ne bu ya.Eşkiyalar sarmış dört bir yanı.Çok üstüne gelir de tehdit ederse savcılığa şikayet et.
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
ya cok gecmis olsun
ağrılar bu akşam ve yarın sabah başlayabilir dikkat
tabi benim korumalarım yoktu
ama gene de ağrı olursa şaşma
taksilerden uzak durmaya çalışıorm ve yol almaya çalışıyosa hemen veriyorum
nası olsa biz ışıklarda veya sıkışık trafikte daima üstünüz
bi de ikinize de aynı cezayı yazmasını anlayamadım
taksici asıl suçluysa ona daha fazla ceza gerekmez mi
sana bişey olmaması teselli kaynağı, geçmiş olsun.
sağlığın yerinde olsun diğer problemler aşılır...
aman derim kardeşim alkol kötü bir artçıdır.....
Geçmiş olsun kardeşim.Taksici Bey'de işkembe-i kübradan sallamış baya.Ödeme sen o cezayı.Kendisi ödesin.Sana bişey yaparsada yazarsın siteye bi toplantı düzenleriz arkadaşıda şeref konuğu yaparız ortaya.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
geçmiş olsun dostum.inşallah dediğin gibi son kazan olur.
çok çalışmam lazım çoook.:)
Geçmiş olsun les;
Taksiciyi boş ver. "Isıracak köpek diş göstermez"
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
O seni korkutup bi şekilde olaydan yırtmaya çalışmış..orası sakat bir mahalle bile olsa,sende oranın çocuğusun,burasıda dağ başı değil..tepeye çıkıp para koparmaya çalışıyo herif..sakin ol herşeyin yolu yordamı var,racon denen bişey var..
geçmiş olsun
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
geçmiş olsun....
geçmiş olsun lespaul
sana bişey olmamış ya, gerisini boşver.
taksici olacak o beygirin cezasını sakın ha ödeme...
gerekirse 50 motor başına toplanıp, döveriz...
taksici dahil, herkes kuralları bilecek, + kimse kimseyi tehdit etmeyecek...
yok öyle yağma...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
serkan'cım çok büyük geçmiş olsun. sana birşey olmasın. taksiciyi de dert etme , tırsma da o mahallede esnaf sonuçta istediği kadar kazma bir adam olsun birşey yapamaz.sana bir şey olmamış ya önemli olan o. geçmiş olsun tekrardan.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Geçmiş olsun..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)