gecmiş olsun atlatırsın bu olayıda sakin sakin binersin motoruna
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Geçmiş olsun Kardeşim sen gene sürersin yeterki kendine güvenin olsun
çok geçmiş olsun merak etme yine sürersin ama yeterki kendine güven
Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede iyileşirsin.
Çok kısa süredir tarfikteyim ama görünen o ki, kamyon, dolmuş, minibüs ve taksilere özellikle dikkat etmek gerekiyor. Bugün en sağ şeritte ilerlerken, önümde dolu üstelik, arkamdaki dolmuş habire sıkıştırıp kornaya basıyor. Bi iki kere kafamı çevirip baktım, hala korna falan. Sonra solda boşluk bulunca yanımdaki şeride geçti, bana bakıyo sinirle, ben de camı aç diye işaret ettim. Sonra "Görmüyor musun önüm dolu, en sağ şeritte başka nereye gidecem, gözün kör mü" diye seslendim , hiç birşey demeden eliyle hadi ordan dercesine hareket yapıp gazladı. Ben de küfrü bastım tabii. Burada zaten sık sık okurdum ama şimdi kendim de görüyorum ki, dört tekerli araçların büyük çoğunluğunun umrunda bile değiliz. Ama motosiklet sayısı arttıkça alışacaklar, elleri mahkum.
Gerçekten azami dikkat göstermek ve sıkıştırmalara falan kanmamak, fazla da gaza gelmemek gerekiyor galiba.
Tekrar geçmiş olsun!
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
çok geçmiş olsun daha dikkatli olursun umarım bundan sonra
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
barış abim çok geçmıs olsun.bıraz gec oldu ya malum dersler.abı cok uzuldum allah bı daha gostermesın.allah yardımcın olsun.bundan sonra dıkkat et abı gozunu seveyım.tekrar gecmıs olsun.saglıgına duacıyız.
isyan rock'ta başlar,motosiklet üstünde devam eder !!!:cat:
geçmiş olsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
öncelikle geçmiş olsun diyim.
benimde başımdan bi kaza geçmişti omzum kırılmıştı ve senin gibi düşünüyordum ilk başlarda, acaba bi daha motora binermiyim biner de daha büyük bi kaza geçirirmiyim diye korkuyodum. Gün geçtikçe motorumu özlemeye de başladım, ama hala içimde bir korku vardı. Gelgelelim iyileştim oturdum seleye açtım kontağı, motora ilk bindiğim günkü kadar heyecanlıyım ama biryandanda korku var... İlk başlarda bir iki ufak tur attım sonra kaldığım yerden devam işe bi de iyi tarafından bak, motordan düşmeyi öğrendin. Ben ilk düştüğümde cok cok yavas seyrederken omuzumu kırdım, ikinci kazamda bana yandan araba çarptı 50 km/s ile giderken, şükür minicik iki sıyrıkla atlattım.
yani diyeceğim o ki, korkuyu at kafandan. Korkulcak durum ne biliyomusun ; motora tereddütle binmek, bu konsantrasyonu bitirir. Eminim içindeki korkuyu atarsın kısa sürede.
Geçmiş olsun. Büyük bir tecrübe sahibi omuşsun ve Allaha şükür ki sadece omuz kırığıyla atlatmışsın.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
geçmiş olsun allah birdaha kaza vermesin
beden sağlığınızı kazandıkca korkularınızıda yeneceğinize inanıyorum.
sonucta olayda kendi hatanızı yakalamışsınız.
inşallah en kısa sürede yine motorize
cok geçmiş olsun. 3 sn de neler olmaz ki;senin başına gelen olmasın. hayat motora binmek gibidir zaman zaman gaz kessende genelde tam gaz devam edersin.
bendende gecmiş olsun Allah cümlemizi karusun (amiiin..)
Bide abi bu cevremdeki insanların motor diyince kurulu saat gibi anlattıkları o kaza ölüm beyin patlaması ciğer cıkması kafa kopması kol cıkması gibi yalan dolan abartılı hikayeler yokmuuuuuuuuuuu
[B][U]**SLOW DOWN PLEASURE UP!![/U][/B]**:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)