geçmiş olsun acı bir tecrübe olmuş ama sonuç olarak tecrübe işte bundan sonra daha dikkatlı olmanı saglıycak.
geçmiş olsun acı bir tecrübe olmuş ama sonuç olarak tecrübe işte bundan sonra daha dikkatlı olmanı saglıycak.
çok geçmiş olsun arkadaşım, allah daha kötüsünü yaşatmasın.
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
abi geçmiş olsun.
Aynı şey değil ama 80le giderken benide bi bayan şoför nüsfettesi sıkıştırmıştı durduğum zaman dizlerim titriyodu dedim bundan sonra kullanmasak mı motoru vs..
ama hepsi gelip geçiyor, inş. tekrar motor kullanmaya devam edersin çoook daha dikkatli şekilde( hepimiz içindir)
Tekrar geçmiş olsun.
34 BC 8561
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=371100
Honda Dylan Kullanıcıları Sohbet Köşesi
gecmis olsun ustad..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
ben de benzerini yaşadım ama her şey beyinde bitiyor. düşe-kalka yaşanacak bir hayat bu.. motosiklet!... daha bugün arkadaşlar beni korumalar içinde görünce şunu söylediler(sanki ilk defa görmüşler yahut ilk defa koruma giyiyormuşum gibi) : motosiklet rüzgar alyor ya, o yüzden hepiniz üşütüksünüz.ç ben de şunu söyledim : akıllı adam motosiklete binmez zaten, aradan sıyrılmak, iki teker üstünde hayata sarılmak ve motosikletten sağ salim inince motorumuza duyduğumuz güven, kendimizdeki cesarete hayranlık ve bunların bilinceinde yaşanan bir özgürlük tutkusu.... tamam, bir hata yapmışsın ama hata yapacğiz ki insan olduğumuzu görelim ve hatalarımızı düzelteceğiz ki, insanlığımızı ispatlayalım değil mi? ama "dikkat ve korunma" en önce bunları göz önüne alalım. belki korumaların olsaydı omuzun kırılmayacaktı ve motorunun koruma demiri olsaydı masrafın çok daha az olacaktı. her ne kadar üşütüksek te, aptal değiliz.... geçmiş olsunlarımı kabul et lütfen...
GERÇEKTEN İSTİYORSAN BAŞARIRSIN ;)
SEVGİ VE SAYGILAR...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
şimdi sana omuz verme zamanı. büyük geçmiş olsun.
geçmiş olsun ilk zamanlar insan kaza yapınca korkusu olur ama atlatırsın belki de daha dikkatli kullanmaya başlarsın .. motor güzel bi oyuncak ama unutmamalı.. her zevkin bir bedeli oolur.. sana tekrar geçmiş o0lsun
...........KARAALİ.........كاراالط
Çok geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun
[COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
Geçmiş o000000000000000000000000000000000000lsun.
AFRİKATWİN KADIKÖY
0535 761 25 26
YA BİR YOL BUL,YA BİR YOL AÇ,YADA YOLDAN ÇEKİL.
Geçmiş olsun. Montunun omuz koruması var mıydı ve (olmadığını farz ediyorum) bir işe yarar mıydı? Yani olsaydı gene omzun kırılır mıydı?
geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin, iyi bak kendne Allah şifa versin
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
büyük geçmiş olsun çok üzücü
]
geçmiş olsun arkadaşım bende 2 sene önce bi kaza yapmıştım hala unutamıyorum tofaşa çarpmıştım kaza anında çarptıgım anda çıkan sesi hala kulaklarımda duyabiliyorum allah sana yardım etsin ben walla kendimi çok zor toparladım piskolojim çok bozulmuştu seninde düzelir inşallah
çok geçmiş olsun kardeşin allah hepimizi kazadan beladan korusun,ne gelirse başımıza bu kamyonlardan geliyor adamların hiç umrunda bile değil belki senin hatan olabilir ama genellikle trafikte çok rahatsız edici oluyorlar.herneyse allah beterinden korusun kendine iyi bak
dostum cok cok gecmıs olsun umarım cabuk atlatırsın.
çok teşekkür ederim arkadaşlar. özellikle de o akşam beni yalnız bırakmayan ve ben acile gittikten sonra motorumu servise kadar götüren sevgili kardeşim CRY a çok teşekkür ederim. söz veriyorum en kısa zamanda aranıza döneceğim.
@mrcool
deri montum vardı yani koruması yoktu eğer olsaydı kırılır mıydı,ALLAH kimseye tecrübe ettirmesin. bilmiyorum. sanırım ilk darbeyi omzumdan aldım. kırık çok büyük değil açıkcası yani kemikler birbirinden ayrılmamış. kapalı kırık deniyormuş buna. doktorun dediğine göre 3 haftada iyileşebilir mişim. zaten dün itibari ile 2. haftam oldu şu an fazla zorlamadan kullanabiliyorum ancak motorun ağırlığını taşımam için bahara kadar beklerim sanırım.
bazı rüyalar vardır ya çok gerçekci olan sabah kalktığınızda sanki o olay omuş gibi. İşte ben de bu olayın çok gerçekci bir rüya olmasını dilemiştim. Ancak ertesi sabah acildeki hekimin röngtene bakıp da birşey yok ama yarın ortopediye gel diyerek yolladığı ancak ertesi gün ortopedide kırık olduğu anlaşılan omzumun ağrısıyla uyanınca herşeyin gerçek olduğunu bir kez daha anladım. Hatta kazadan sonra motorumun başına bile gitmeye cesaretim yoktu. Resimleri bile dün çektim ancak cesaret toplayabildim.
bunun dışında kazadan sonra başıma gelen ve herkesten "motosiklet şeytan aracı" "motor tehlikeli" "sat onu araba al" falan filan.
Uzun lafın kısası;
şeytanın araca ihtiyacı yoktur.
motosiklet insanların malıdır.
eğer bir motosiklet kazası yaparsanız motorda ve sizde oluşan hasarlar dışında insanların kazanızın oluş sebebini dinlemeden veya duysada anlamadan yaptıkları iğneleyici ve kazadaki alınan yaralardan daha fazla can acıtıcı laflara maruz kalıyorsunuz bu olnalar dışında başlı başına bir sıkıntı.
Sizleri çok seviyorum sizde beni sevin. kesinlikle ekipmansız yola çıkmayın. çünkü asfalt derimize oranla bayağı sertmiş.
sayenizde moralim düzeldi. en kısa zamanda aranızda olacağım...
kazasız keyifli rüzgarlar...
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)