Geçmiş olsun kardeş..
Geçmiş olsun kardeş..
geçmiş olsun valla full koruma şart
gecmiş olsun. frene güvenmemek lazım!!!
Arkadasim gecmis olsun.Sana Zongshen'le ilgili bir önerim olacak.Muhtemelen orjinal lastiklerini kullanıyorsundur.Orjinal lastikleri inanılmaz derecede kötü yol tutuşuna sahipler, mümkünse bu lastikleri kullanım tarzına bağlı olan lastik tipiyle degistirmen inanilmaz derecede yararlı olur.Eğer lastik seçimi konusunda karasız kalirsan, bana bildir, yardimci olurum.
büyük geçmiş olsun :((((umarım sizde bişey yoktur
]
Geçmiş olsun kardeşim.
Arkadaşlar ; yağmurlu havalarda her zaman gösterdiğimiz dikkatin iki katını gösterelim.
Malum yağış mevsimindeyiz.
dostum gecmis olsun bende bi kere viraji alamadim bamgum tantun yerdeyim allahtan koruma vardi hasarsiz kalktim.
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Çok geçmiş olsun, benim de takip mesafe sorunum var biran önce haletmem lazım...
çok geçmiş olsun Tequ..
canımıza gelmesin yeter ki
[FONT="Impact"][/FONT] [COLOR="Black"][/COLOR] [SIZE="5"][/SIZE]Atakan:bounce:
0 RH +
Yazın kuru havada yoğun motosiklet kullanımından sonra sonbahar ve kış aylarında asfalt ne yazıkki aynı tepkiyi vermiyor.Sabah nemi bile bizi düşürmeye yetebiliyor. Bu arada ben de cumartesi günü afilli bir kaza yaptım. neyse ki birşey olmadı neyse sevgiler
çanakkale mt Tolga
geçmişler olsun..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Arkadaşlar bu arabaların geri geri gitme olayı cidden çok sakat..her zaman bu ihtimali göz önünde bulundurun..araç sürücüleri bizi göremiyor..zaten trafike motosiklet diye bir aracın olduğunu akıllarına getirmiyolar...hiç bir zaman araçlara çok yaklaşmamalıyız..dururkende giderkende...yolunuz açık olsun...kazası olanlara geçmiş olsun..
Geçmiş olsun, Allah'tan sana bişi olmamış, aman dikkat !!!
"Motosiklet Özgürlüktür."
en büyük kazan bu olsun , geçmiş olsun.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Her ikinize de çok geçmiş olsun.Full koruma ile sürüşe devam.
Güvenli ve keyifli sürüşler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)