çok geçmiş olsun arkadaşlara ben de izledim haberi ama çok süslemişler ayrıca kazaya karışan bi tane motor gösterildi sadece bide kazazedeler adamın kafasında kaskıyla kaldırdılar yani hepsi bilinçli motorculardı belli
çok geçmiş olsun arkadaşlara ben de izledim haberi ama çok süslemişler ayrıca kazaya karışan bi tane motor gösterildi sadece bide kazazedeler adamın kafasında kaskıyla kaldırdılar yani hepsi bilinçli motorculardı belli
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
cok gecmişolsun.. yagmurda benim motorda kaydı bende kaza yaptım.yagmurda kayma duygusunu bende yasadım. ama Allah kkimseye o duyguyu kimseye yaşatmasın
ANKARA MT
geçmis olsun...
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Geçmiş olsun... Yaşasın bilinçli sürücüler...
geçmiş olsun
hayatta olmaları sevindirici
full koruma her zaman için şart
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
gecmiş olsun bu yagsı konusu bn basıma gedı arkadsın kawasakısın cope vurmustum ama cok kotu bu duygu yınede dıktlı olmak gerekır:
Geçmiş olsun...
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
geçmiş olsun Allah kimseye kaza bela vermesin
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
bodrum motosiklet klubune geçirmiş oldukları trafik kazasından ötürü çok geçöiş olsun kaza geçirten arkadaşların hayatta kalmaları çok sevindirici tekrarının olmaması dileğiyle .
bugün bodruma doğru yola çıktım kaygan olmayan yollardan geçmek nasip olur inşallah.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Arkadaşlara çok çok geçmiş olsun.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
geçmiş olsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Arkadaşlara çok geçmiş olsun.İnşaallah bir daha böyle haberler işitmeyiz.
çok geçmiş olsun.
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Arkadaşlar çok geçmiş olsun...Amn dikkat yağışlı yollara..!!! Acil şifalar yaralanan arkadaşlara..!!! Umarım çabucak iyileşirler...
Geçmiş olsun... :(
Cüneyt Eralp
gecmis olsun ve umarım bir daha olmasın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)