Motorum Varrrr :) Artık Benim De :))
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayırlı olsun kazasız belasız ve cezasız kullanman dilegiyle
-
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
hayırlı ugurlu olsun allah iniş takımlarına zeval wermesın
-
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah...
-
hayırlı olsun...kazasız belasız...
-
hayırlı olsun allahım bizede nasip eder inşl bizde buraya ilk görüşlerimizi yazarız inşl
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun.
Uzun zamandır sesin çıkmıyordu.
Bu motor başlangıç için işini fazlasıyla görecektir. Gerek şekil gerekse yakıt tüketimi açisindan yüzünü güldürür. Ama titreşim sorunu bu motosiklette de fazlasıyla kendisini göstermekte. Tanıdık bir servise (Çin malı motosiklet kullanmak bir servis seçip sıkı fıkı olmayı gerktiriyor ne yazık ki) bütün civatalarını kontrol ettirtip, yağını değiştirmeni tavsiye ederim.
Ayrıca lastikler yeri tutmayı pek sevmiyor. Virajlara girerken motora alışana kadar biraxz temkinli olmanı öneririm.
Kazasız belasız.
Not: Herhangibir soruna, zamanında bu motorlardan birisine sahip olan Tigermbz ve ben seve seve cevap veririz.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
şimdi özgür oldun
bir çinlide olsa motor motordur.
hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
-
Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
-
umarim hiç sorun çikartmaz ve satarken de hiç ugrasmadan satabilirsin. kadın sürücülerin trafikte çoğalması ve özellikle motosiklet kullanmalari bence çok güzel ve olmasi gereken birşey.
-
hayırlı uğurlu olsun güle güle eskit
baha
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı olsun, kazasız günler dilerim..
-
Aldıgın motor cbr125 leaynı dedin kafamfa canlanan model bu oldu bunun gibi bişey mi acep
Bi arkadaşta war bi ara kapışmıştık 1oo le giderken yanımızdan sinek gibi gecmişlerdi fiyatına göre bence cok süper motor bi ara bu resimdekinden alıcaktık bizde neyse foto cekince artık koyarsın hayırlı olsun
-
özgürlüğe hoş geldin.hayırlı uğurlu olsun
-
hayırlı olsun kazasız sürüşler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun güle güle kullan
-
hayırlı olsun bakalım darısı motosikleti olmayanlara
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler