Hayırlı uğurlu olsun...Kimselerin nazarı değmesin inşallah!
Kazasız,belasız sağlıklı ve mutlu günlerde rüzgara karşı gaz açman ve bol bol yol yapman dileğiyle...
Fotoğraf koysan da bi görsek üstüne yakışmış mısın?
Hayırlı uğurlu olsun...Kimselerin nazarı değmesin inşallah!
Kazasız,belasız sağlıklı ve mutlu günlerde rüzgara karşı gaz açman ve bol bol yol yapman dileğiyle...
Fotoğraf koysan da bi görsek üstüne yakışmış mısın?
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
hayırlı olsun umarım kazasız surusler yaparsın.en buyuk hayal motorsıklettır
hayırlısın olsun biraz geç gördüm de
::tutkuy::
Allah kaza bela vermesin. güle güle kullan. darısı bızım gıbılerın basına
Motosiklet hakkında bildiğim bir şey var o da hiç bir şey bilmediğim.
Dostum, hayırlı uğurlu olsun.. Güle güle kullanırsın inş.
Anlattığın sorunlar tüm motorlarda zaman zaman oluşan sorunlardır..Benim senden isteğim sakın soğuma motorundan Hepimiz zaman zaman yolda kaldık, dakikalarca belkide saatlerce bekledik, çoğumuz km lerce itekledik .. Ama bu öyle bi aşk ki herşeye değer bence
Motorunda çok güzel.. Kısa zamanda resimleri bekliyoruz. Korkma maşallahımızı çekeriz
www.yenigitar.com - Msn : inblackdreams@hotmail.com - (0 Rh +) - MotogitariSt -
ahhhhh ahhh
az kaldı benimde beni bekleyin anacıım
hayırlı olsun Allah tekerlerini yerden kesmesin frenlerini kitlemesin servisinin yolunu unuttursun daha ne diim
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
FERRARİ GANİ;KARDEŞİM.MERHABA.KARAR VERMENİ KOLAYLAŞTIRACAKSA EĞER İSTERSEN BENİM MOTORU SANA VEREYİM.CİDDİYİM.borakarakas@gmail.com
Çok sevindim, ne güzel duygularını sıcağı sıcağına paylaşman! Kazasız sürüşler dilerim. Umarım tam koruman da vardır. Yoksa amman diyeyim ihmal etme, hemen al.
İki teker daima tek tekerden daha iyidir :cherry:
Kazasız, belasız sürüşler dileğiyle.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
Hayırlı olsun, kazasız ve sağlıklı sürüşler dilerim. Ben de ilk motorumu alalı bir ay ve bir kaç gün oldu. Müthiş bir zevk, bi o kadar da acayip bir şey. Bir bayanın daha motosikletle yollarda olması da ayrıca güzel.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
sağolun arkadaşlar servisten çıktı sonunda motorum... insan biraz soğuyo başta tekleyince sonra utanıyo soğuduğuna... yarın kendimi dışarı atıcam inşallah hava güzel olur... ikiteker seven herkesin bi ortak noktası oluyo ne güzel... foto koyamıyorum çünkü makinam yok arkadaşlar. ama bu msj başlığına koydu zaten arkadaşlar benzer motorun kırmızısını, benimki siyah...
hava da süperrr bugünnn siz de gezinnnnnn
hayırlı olsun bnde bı hafta bıle olmadı motorumu aldıgım nasıl bı heycanın oldugunu anlıya bılıorum kazasız surusler ;)
Aynı motordan bendede var xgj-150-23 (hepsi aynı zaten) sorunsuz kullanıyorum umarım sendede başka sorun çıkmaz
Hayilirli olsun ama resim isterizz...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)