allah kaza vermesin kardeşim
T_uruncu hanım vallahi kendim motor almış gibi sevindimokadar olmasada ona yakın Umarım hiç sorun çıkarmaz ve bolbol gezersiniz.Bir arkadaşımız bahsetmiş bayan sürücülerin trafikte artması gerçekten çok güzel bir olay Artık fotoğraflarını koyarsınız.Birde uygun derken kaca aldiniz acabaHani almayı düşünenler olduğundan fiyat vermeniz alacaklara fikir veriryani benim gibilere.Hayırlı olsun güle güle kullanın
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Abi mobilet benimde oldu...Ve aynı heyecanı bende yaşadım...Benim demek istediğim başkaydı...Hem çin hem 2.el...2500 falan vermişdir şimdi...alın teri bu paralar...böyle havaya gittimi üzülürüm abi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
]
hayırlı olsun gülegüle kullan allah kaza bela göstermesin
DRİFT RELİGİON
hayırlı olsun.. kazasız gunlerde kullanman dilegiyle..
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
motosiklet hastalığın umarız bulaşıcıdır da çevrendekilere de bulaşır,hatta en güzeli salgın olur inşallah.Bu konuda bizden geçmiş olsun dilekleri dilememizi bekleme sakın!!!!
kazasız belasız günler dilerim.daha iyisini de alırsın inşallah
motosiklet hastalığın umarız bulaşıcıdır da çevrendekilere de bulaşır,hatta en güzeli salgın olur inşallah.Bu konuda bizden geçmiş olsun dilekleri dilememizi bekleme sakın!!!!
kazasız belasız günler dilerim.daha iyisini de alırsın inşallah
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu
hayırlı olsun.Allah kazasız belasız cezasız sürüşler versin.
bisiklete binmiyosundur artık herhalde
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
süpersiniz arkadaşlar sağolun yorumlar ve tebrikler için
motoru 2500'e almadımmm, çooook daha uygun aldımmm ve satarken de benim gibi bir bayan arkadaşa satıp aynı mutluluğu yaşatmak istiyorum 6-8 ay sonra, zira ufak tefek bişi olduğundan kontrolü çok rahat,
fırsat buldukça yol yapıp tecrübe kazanmaya çalışıyorum...
yolda başıma bi terslik gelmiyor, insanlar oldukça anlayışlılar...
hatta ufak tefek beni görünce şirin şirin gülüyolar gibi geliyor daha da hoşuma gidiyor
bakalım bu ay sonuna kadar kaç km yapıcammm
bisiklete kesinlikle binmeye devam edicem.. hatta 2 poster buldum süper astım eve, birinde bisiklet diğerinde motosiklet var
sitedeki tüm arkadaşlara sevgilerrr
hayirli olsun kazasiz belasız dikkatli bin.
Hayırlı olsun, Kazsız belasız.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
Hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler
[COLOR="Green"][B][I]Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez.[/I][/B][/COLOR]
Hayırlı olsun motoru çok merak ettim resmini koyabilirsen sevinirim
hayırlı olsun kazasız sürüşler.........
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)