dostum gecmıs olsun mahkemeyı fln takma sadece para cezası alıcaksın ama ne kadar dersem tahmınıme göre 1 mılyar fln yersın.sen onu bunu bosver aklını basına topla eyer bundan sonra motora bınıceksne ehlıyet al
dostum gecmıs olsun mahkemeyı fln takma sadece para cezası alıcaksın ama ne kadar dersem tahmınıme göre 1 mılyar fln yersın.sen onu bunu bosver aklını basına topla eyer bundan sonra motora bınıceksne ehlıyet al
Ehliyetsiz mi... Çok yanlışş bence.. Allah korusun daha kötü durumlarda olabilirdi.. Ehliyet olmadığı için herşey üzerinize kalır. Sakın sakın... Önce a2 sonra tutku
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
geçmiş olsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
geçmiş olsun.. motor da dağılmış baya... bu arada başlıkta polo yazmışın ama araba golf galiba...
sabah 8:30 dan bu saate kadar (15:00 a) trafik şubeyle uğraştım 15 gün içinde ödenmesi halinde yaklasık 650-700 ytl ceza ödenicek park parası hariç.
Dün önemsemediğim dizim bugun beni baya zorladı galiba bi bakıma ihtiyacı var
herkese tekrar teşekkürler.
Geçmiş olsun...
Arabada bişi yok olan motora olmuş...
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Tam olarak ne ceza yedin...Neler oldu açık açık anlatırsan sevinirim. Sitedeki arkadaşlardan bilgileri olmayanlar da var..Mesela ben...Bir çok kişi olarak en azından bilgi sahibi oluruz.....
Birisi tavsiye istediğinde kolayca yardımcı da olunabilir..Bekliyoruz...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Geçmiş olsun,dizini mutlaka doktora göster Herşey bir yana sağlık en önemlisi...
Kabahat fiili: Ehliyetsiz olarak araç kullanmak
İlgili kanun: 5326 sayılı kanunun 36. maddesi
İdari para cezası miktarı: (30x21ytl) = 630ytl.
15 gün içinde ödendiği taktirde 3/4 ü olan 472ytl tahsil ediliyor.
Bendede olduğu gibi eğer araç sizin üzerinize değilse, ruhsat sahibi ehliyetsiz araç kullandırmak suçuyla 230(civarı)ytl ceza alıyor.
Otoparka bağlanan motosikleti almak için günlük 12.5 ytl ödeniyo.
hocam geçmiş olsun sana bir şey olmasın.lütfen ehliyetsiz trafiğe çıkma ben de ehliyeti alana kadar yaklaşık 1000 km mahalle içinde sokaklarda kullandım sadece.Tam korumasız da binmemeni rica ederim.Dizine çok daha kötü şeyler olabilirdi.Geçmiş olsun en kötü kazan bu olsun.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
Gecmis olsun. Durumlar sakinlesince ehliyet konusuna tekrar egil. Eninde sonunda birgun herkese lazim oluyor bu meret!
Celsius
Hyosung GT250 Comet
[I]"The ability to quote is a serviceable substitute for wit!"[/I]
Geçmiş Olsun DAha Dikkatli olalımmmm.....
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
cok gecmıs olsun bende gecen sene yetersız ehlıyetle yaralanmalı kaza yapmıstım.mahkemeye cıkmadım ama 6-7 ay kadar sonra mahkeme celbı geldı 30 gun hapıs paraya cevrılmıs 750 ytl gıbı bısey odedım kurtuldum.ancak parayı odedıkten sonra dosyayı kapattırmayı ıhmal etme tekrar karsına cıkıyor...
ama topic hortlamış
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
geçmiş olsun inşallah en az sorunla bu işten sıyrılırsın...
MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....
ozaman topicin helvasını yenıden yapın ))
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
Geçmiş olsun.Tedbirsiz asla kullanmamalıyız.Her yönüyle ehliyet,kask,mont.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)