sezonu kazayla kapattım... :(
Reklamlar
-
Reklamlar
-
gemiş olsun arkadaşım allah daha kötüsünden hepimizi korusun
-
geçmiş olsun tronic, ucuz atlatmışsın
-
Çok geçmiş olsun...
-
-
Çok geçmiş olsun
May the Force be with McLaren Mercedes
-
oranın eğimi kötüdür çok geçmiş olsun....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
Gerçekten çok üzücü, geçmiş olsun... Tam koruma ile motora binmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiş oldun. Umarım Senin başına gelen bu üzücü kazayı en hafif şekilde atlatmanda korumalarının büyük faydası olduğunu arkadaşlarımız bir kez daha görür ve tam koruma olmadan kimse motoruna binmez...
Umarım yaşayacağın en büyük ve son kaza bu olur. Kazasız keyifli sürüşler dilerim...
-
Geçmiş olsun
[COLOR="DimGray"]GREY ZN[/COLOR]
-
@vınvın
Sana ve hepinize teşekkürler arkadaşlar.
Tam koruma çok önemli.Sırtlığı uzun süredir almak istiyordum hem soğuktan koruyor hem de omurilik böbrek koruması çok önemli.Montunuz ne kadar kaliteli olursa olsun onun sırt koruması kesinlikle yeterli değil bence sırtlık şart.Ensemden başlıyor belime kadar sarıyor .Eğer bunu geçtiğimiz günlerde almamış olsaydı herhalde sırtım zedelebilirdi ve dolayısıyla omuriliğim de .Gerisini zaten düşünmeye gerek yok . Herkese kazasız güvenli sürüşler dilerim.
İşin ilginç yanı motor yolun ortasında kaldı ben motorun ilersin bir kişi bile arabasından inip de bir şeyin var mı diye gelmedi yanıma .Motorcu kurye arkadaş olmasa napardım bilmiyorum.Motorcunun motorcudan başka dostu yok bir kez daha gördüm bunu.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
-
Çok geçmiş olsun.Ucuz atlatmışsınız.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun hocam bencede bu yağmurlu havada sürüş olayı baya bir riskli dikkatli olmak lazım iyiki koruman sağlammış korumanın öneminede deyinmişsin teşekküler...
-
gecmis olsun cok sinir bozucu bi kaza cok sukur sana birsey olmamis; ole tatli su motorcusu dolduruslarina gelmeyelim arkadaslar cok guzel demis tronic zorunlu arac gormuyorsaniz riske girmeyin diyerek
-
Geçmiş olsun birader, şanslıymışsın ki tam koruma kapışmışsın asfaltla. Ucuz atlatmışsın, malum trafik, dört ayaklılar ezer adamı valla.
Nazar boncuğun ve son kazan olur umarım
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
çok geçmiş olsun birader. allah herkesi beterinden korusun.
[B][COLOR="Red"]Yaptığın hiçbirşeyden pişman olma, pişman olacağın hiçbirşeyi de yapma [/COLOR][/B] ::yanliss:
-
geçmiş olsun ucuz atlatmışın allah hepimizi kazadan beladan korusun
-
Çok Geçmiş Olsun ALLAH Beterinden Saklasın.
-
GEÇMİŞ OLSUN
ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
-
Arkadaşım geçmiş olsun, umarım bu son olur. Ben de bi önceki motorumla yağmurda sıkıntılı zamanlar geçirmiştim. Onun için yağmurda kullanmayı sevmiyorum, hatta şimdiki motoruma yağmur deymedi bile. Çok zorunlu olmadıkça yağmurda kullanmayın arkadaşlar ne kadar deneyimli olsanızda sonuçta iki teker ve zemin ıslak. Nolucağı belli olmuyor.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler