Geçmiş olsun tronic. Allah beterinden korusun.Bende yaptım yağmurlu havada kaza seni çok iyi anlıyorum.
Geçmiş olsun tronic. Allah beterinden korusun.Bende yaptım yağmurlu havada kaza seni çok iyi anlıyorum.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
tronic,
Çok geçmiş olsun. İyi ki korumalı montun ve kaskın varmış. Yoksa dirsek, bel ve kafanda ağır hasar olabilirdi.
Ben senden bir şey rica edeceğim. Genelde her kaza yapandan istiyorum. Bu kazada hasar gören TÜM korumaların fotoğrafını çekip siteye yerleştirebilir misin?
Tekrar geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun kardeşim sende bişey yokya önemli olan bu zaten ha bu arada istanbulun asfaltını demekki sen bozuyorsun anlaşıldı neyse ilkbaharda adam gibi motor alırsın inşallah lastikler daha kalın olsaydı düşüceğini zannetmiyorum kendine iyi bak ilkbaharda gezilere hazırlan
tronik arkadasım cok geçmiş olsun allahtan bi şeyin yok. Allah beterinden saklasın aman full korumaya devam et sen seneye bana lazımsın bolu gezileri için
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
geçmiş olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Geçmiş olsun.
kardeşim büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın bir daha böyle bişey yaşamaman dileğiyle tabi her acı tecrübeden alınacak dersler de vardır
geçmiş olsun .
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Dostum büyük geçmiş olsun!
Dediğin gibi ; motorcunun , motorcudan başka dostu yoktur...
Kuryelere bazen hızır gibi yetişiyor.Ben de çok şahit oldum.
Birkez daha korumanın önemini anlamış olduk...
Birdaha kaza yapmaman dileğiyle.73
@MrCool
En kısa zamanda buraya koyucam dostum.Zaten bir mont zarar gördü.
Necdet abi , teker kalınlığı tabii ki çok önemli ama ön tekerim kaydığı için hiç bir şekilde kurtaramadım.Arka teker kaymış olsaydı kurtarma şansım vardı ama ön teker olunca kendimi artistik patinajcı sandım bir anda
Herkese iyi dilekleri için teşekkürler.Yağmurlu havalarda hem trafikteki görünürlüğümüz azalıyor hem de frenaj çok daha zorlaşıyor.
Ben artık tatlı su motorcusu oldum Hasanım donniedarkom.
Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
geçmiş olsun hocam allah beterinden korusun
Çok geçmiş olsun tedbirli ve güvenliğinde ne kadar önemli olduğunuda yaşadığın kazayla görmüş olduk.
Kazasız sürüşler..
Tam görünmez kaza olmuş. Islak zeminde yağ hakikaten görünmez.
Geçmiş olsun.
[B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)