Dümdüz bomboş yolda gözüm karardı düştüm
Heryerim yara gene geçen yaraladığım dizim yara oldu...
Kolumu burktum...
hüeeeeeeeeeee
Dümdüz bomboş yolda gözüm karardı düştüm
Heryerim yara gene geçen yaraladığım dizim yara oldu...
Kolumu burktum...
hüeeeeeeeeeee
kardaş geçmiş olsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
oo musti hos geldin bu arada ve gecmiş olsun ....
musti hoşgeldin ..geçmiş olsun
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
geçmiş olsun musti, yaw kardeş sen bi kurşun döktür durmadan basına bi haller geliyo
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Geçmiş olsun dostum.
"Motosiklet Özgürlüktür."
musti senin başından da bela eksik olmuyo ha...Azrail geleceğini haber veriyo galiba
Geçmiş olsun
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Musti gecmis olsun.Sen buralara topic acarmıydın ya
Kardeşim geçmişler olsun.Saygılar...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
Geçmiş olsun, yara üzerine yara allah sabır versin acil şifalar.
ben bu topiği unutmuşum hepinize teşekkür ederim barış abi sana da
dizim de iki santim kalınlığında kabuk oluştu bakalım
gökhan 760 msjı nasıl yaptık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)