galiba ya bi türlü çekmee fırsat bulamıorum şu aletin fotosunu ama en yakın zmnda çekicem saolun sizede kazasız belasız sürüşler dilerim
galiba ya bi türlü çekmee fırsat bulamıorum şu aletin fotosunu ama en yakın zmnda çekicem saolun sizede kazasız belasız sürüşler dilerim
Hayırlı olsun yeni motorunuz.Kazasız belasız binersiniz inşallah...
AKIN FİDAN
hayrılı olsunn nazar gdeğmesınn
hayırlı olsun.lütfen yol ve trafik durumuna göre kullan.
Yeni motosikletin hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.(Aman dikkat...)
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Benimkinin abisinden almisin.Cok guzel motor, kazasiz belasiz gunlerde kullanirsin insallah. Fotoyu bekliyoruz.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
saolun arkadaşlar tüm motoru olmaan arkadaşlarada alla bi motor versin dileğiyle işlala hepinzn motoru olur ve kazasız belasız kullanırsınz valla abicim şimdie kdr bi kere sollama yaptım ondada polis gördü yapma dedi bi daa :D tanıdıktı ztn bi daada başka bişi yapmadım
motorsuz ve sevgilisiz bir hayat düşünülemez ne kdr motorda bir sevgili olsa gerçek sevgilinin yerini tutamaz :wiinkk:
hayırlı uğurlu olsun dostum kazasız belasız sürüşler dilerim yolun daima açık olur inş.
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
hayırlısı olsun,güzel motor.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
::tutkuy::
Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dileklerimle.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
dostum sağlam motor almışsın bence çok iyi seçim. racing lerde 4 japon derler ama suzuki/kawasaki genelde egzoz koklatır
Allah kazasız kullanmak nasip etsin.
ne mutlu o çocuğa doğuştan asi olduğu için
ne mutlu o çocuğa büyük sözü dinlemediği için
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)