hayırlı teskereler diliyorum.. vatan borcudur.. parayla değil sırayla...
ben yazıcıydım.. ve 43 yaşında bir adamı askere kayıt yaptım... kaçmayın bir gün yakalarlar...
hayırlı teskereler diliyorum.. vatan borcudur.. parayla değil sırayla...
ben yazıcıydım.. ve 43 yaşında bir adamı askere kayıt yaptım... kaçmayın bir gün yakalarlar...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
vay be vatan çağırıyor neyse hayırlı teskelereler
Kask tak!
Şafak 37 hadi hayırlısı.
hayırlı teskereler vatan borcu ne yaparsın
hayırlı teskereler
arkadaslar hepiniz sagolun..bugün şafak 32 başka yok.. buda kafayı yedigimin belirtisi...bitiyoo...
No FeaR NeveR
hayırlı teskereler arkadaşım..
giderken makinanı ya emin ellere telim et yada askerde kalacağın süreye göre bakımını yaparak uygun şekilde sakla (motoruna gözün gibi baktığına eminim ama aklın karışıktır şu sıra hatırlatayım dedim)
tekrar hayırlı teskereler..
hayırlı teskereler kardeş...................
[B]lastiği yakkkkk ruhunu değilllll[/B]
Beyler Bayanlar Ve Arkadaslar (cok Komİk Oldu Ya ARADAKİ "VE" NE OLUYOSA...) Safak 5 BaŞka Yohhhhh... Gelİyorumm Eyy GÜzelİm Bostanbi...kadikÖy...maltepee..
No FeaR NeveR
Sevgİlİ Arkadaslar ; Hepİnİze İlgİnİzden Dolayi TesekkÜr Ederİm. İzmİrde Baslayip Son Bulan 15 Aylik Askerlİk GÖrevİmİ Tamamlamis Durumdayim Ve Artik Araniza DÖnmenİn Sevİncİyle,heycaniyla Doluyum...herkese İyİ SÜrÜŞler...
No FeaR NeveR
hade geçmiş olsun .... hoşgeldin
yanlız bizim köy senin bıraktığın gibi değil nifus arttı ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Vay vay vayGidiyorum yazdığın zamanıda hatırlıyorum,ulaştırmada yapmıştın bizim orda(ben beyazevlerde oturuyorum,ulaştırmanın yanındaki sitede)İyi bakalım bittiğine sevindim.Geçmiş olsun diyelim,hayatının geri kalanında sana mutluluklar,umarım herşey gönlünce olurSivile hoşgeldin
baba seninki bitti bizimki daha yeni başlıycak .hadi geçmiş olsun
Hayırlı teskereler diyeceğim
Hoşgeldin.ne çabuk bitti.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Hayırlı teskereler Onur hocam...
Saygılarımla...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)