Ümmet abi ben de sana teşekkür ederim ..bir çok insana örnek teşkil ettiğin ve alçakgönüllülüğün için ...iyi bayramlar abi
Ümmet abi ben de sana teşekkür ederim ..bir çok insana örnek teşkil ettiğin ve alçakgönüllülüğün için ...iyi bayramlar abi
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Ümmet abi her zaman bekleriz. Tekrar görüşmek ümidiyle abi.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Hayırlı bayramlar Ümmet abi...
ümmet abi finali beraber yaptık galiba abi seni son seferde yakalamak kısmet oldu birdaha ne zaman yolun tekirdaga düşerse biz mt/59 olarak burdayız ve seni agırlamaktan onur duyarız abi bahara kadar dinlen bakalım belkide 9.tura beraber cıkarız
teşekkürler
ümmet abi ben hakkımı hella ediyorum seni tanıdığıma çok memnunum yazın geleceksiniz dimi sözverdin bak ben bilmem bu arada seni fuarda görmeyi çok isterdim ama sanırım senin programa uymuyo ama sağlık olsun burdan herkesin selamı var o nefis yemek leri beklıyoruz yaza bilmem artık
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Asıl biz teşekkür ederiz, Antalya ya gelip beni ziyaret ettiğin için
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Benden yana Helal olsun Ümmet'ciğim. Sen de helal et.
Kendisi şu an benim yanımda, ne iş benimkisi?
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
Sana bunlar bile az abi tebrikler.
Hak mı? Öyle birşey yok ama helal olsun bizden yana.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
abicim helal olsun ne hakkımız geçtiyse.. Keşke senin gibi olabilsek.. YOLUN HEP AÇIK OLSUN ABİ..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)