tüm mt ailesinin bayramı kutlu olsun
tüm mt ailesinin bayramı kutlu olsun
tüm mt ailesinin bayramını kutlarım nice bayramlara
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN İYİ BAYRAMLAR..
Herkesın bayramı mubarek olsun Allah Tekrarına kavusmak nasib etsin.
Arkadaslar bayramlarda otomobil ve motosıklet kullanırken dahada dıkkat edelım. Çünkü Bılıncsız aıleler tarafından bayramdır sevınsın dıyerek, cocuklara arac verılıryor. herangı bır tecrubeye sahıp olmayan, hatta onunu dahi minder koyarak gören bebeler ortalıkta cirit atıyor. Aman dıyeyim dıkkat edelım.
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Hepimizin ramazan bayranı mubarek olsun. Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim.
Allah hepimizin gönlündeki güzellikleri gerçekleştirmeyi ve çevremizdeki insanların hayır dualarını almayı nasip etsin.
Hepinizin bayramı mübarek olsun
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Tüm Mt Camiasinin Mübarek Ramazan Bayramini Kutlar Hayirlara Vesile Olmasini Temenni Ederim.saygilarimla
Canerr Yildiz
tüm islam aleminin bayramı mübarek olsun.saygılar
Tüm müslüman aleminin ramazan bayramı mübarek olsun
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli ramazan Bayramları dileğiyle.kazasız sürüşler
tüm mt ailesinin bayramı kutlarım nice bayramlara
bayramınız kutlu olsun, allahım tüm islam alemine huzur ve mutluluk versin...
Tüm Müslüman aleminin ve Motosiklet net camiasının Ramazan bayramını kutlar sağlık,mutluluk ve esenlikler dilerim
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun... Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dileriz.(Ben ve oğlum )
Hepimizin bayramı kutlu olsun
tüm motosiklet.net camiasının ramazan bayramını kutlarım...
herkese ıyı bayramlar....
Mutlu huzurlu sevdiklerinizle birarada güzel bir bayram diliyorum
selam m.t aılesi herkezin ramazan bayramını teker teker tebrık etmek ısterdım ama bu cok uzun olucak galıbaneysekı burdan soylıyelım o zaman tum m.t ailesi ve müslüman alemının ramazan bayramı mubarek olsun nice yeni bayramlara kendınıze ıyı bakın A.E.OLSUN HERKEZ
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)