Kazasız sürüşler dilerim.tadını çıkar.Hayrını gör...
Kazasız sürüşler dilerim.tadını çıkar.Hayrını gör...
İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
hocam hayırlı olsun... benimde gönlümde yatan aslan cbf 150... halen para biriktirmekteyim. hatta bugün işe başlıcam sırf bu yüzden... allah kazasız belasız güle oynaya sürüşler nasip etsin....
avcılar/istanbul [COLOR="RoyalBlue"]0 rh (-)[/COLOR]
Hayırlı olsun kazasız sürüşler
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. İyi günlerde kullan.
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
kardeş maşallah yakışmış hayırlı olsun gülegüle kullan allah kazabelavermesin güzel olmuş , buarada dıkaktet kendine kılıdını neyını sağlam edersın umarım
daha büyükleri nasip olsun inşallahh en kısa zamanda. Onların keyfi bir başka çünkü...
Tüm tebrikler için bir kez daha teşekkürler, darısı tüm olmayanların başına. Ben kullanmaya başladım ve müthiş keyifli.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Hayırlı olsun güle güle kullan........Darısı olmayanların başına...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
hayirli olsun!nasil memnunmusun motordan?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız
ilk motosiklet olarak pek güzel birşey nasip olmuş
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
aman derim kardeşim alkol kötü bir artçıdır.....
hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim
biri bana formları nası kullanacağımı öğretsin yaa delirmek üzereyim yaa bi yere bişe yazdım nereye yazdığımı bulamıyorum
dostum hayırlı olsun umarım kazasız belasız günlerde binmek nasip olur
Discovery Detailing Adana
bayramda yakından gordum cok guzel bir motosiklet CBF 150, hayırlı olsun dostum.
Arkadaşlar motorun grenajındaki desenler boyamı yoksa çıkartma imkanımız olurmu ? çıkarsa gri parçalarıda boyatarak ortaya klas bi alet çıkarmak mümkün apache de olduğu gibi.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)