İlk motosikletimi aldım hiç hesapta yokken.
Reklamlar
-
merhabalar arkadaslar ben vitesli motora gecmek istiyorum cbr 125 le cbf 150arasında kararsız kaldım ilk once cbr ya deli gibi asıktım şimdi cbf 150 cıktı kararsız kaldım ama tıp olarak gorunus olarak daha cekıcı cbr 125 sizce hangısını almamı tercıh edersınız arkadaslar bılgılerınız ıcın sımdıden sagolun
Reklamlar
-
-
hayırlı uğurlu olsun
ben de böyle ani bir kararla alacağım galiba
karar vermek çok zor
-
tvs mi ybr mi derken cbf i kapmışsın güle güle kullan.Allah kazasız belasız bindirmeyi nasip etsin
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun.
Sonunda Motor sahibi olduğunu görmek sevindirici.
Not: Eğer motoru resimde gösterdiğin yere bırakıyorsan, bana biraz sakat geldi. Zincie, disk kilidi edinsen gece daha güvende olur gibi geldi.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
hayırlı olsn..darısı tüm motora kawuşma hayaliyle tutusanların basınaa..
-
Güle güle kullan arkadaşım. Allah kaza bela vermesin. Senin adına sevindim. Güzel ve yapılı duruyor.
-
clint hayırlı olsun dostum yazılarına cok rastlıyordum burada. Apache, ybr, cbf150 arasında tereddutteydın. Ama sen en ıyı olnı yapıp secımını hondadan yana kullanmıssın. Yolun acık olsun.
Ya BIRDE alakası yok ama dostum ımzandakı kızılderılı atasozunde gecen ''mokasen'' ne demek ? merak ettım
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
-
hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız iyi günlerde kullanmak dileğiyle...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
-
hayırlısı olsun allah kazasız belasız günlerde sürmek nasip etsin
-
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.kem gözlerden korusun.
bayramın mübarekolsun.saygılar,
-
Hayırlı olsun diyorum....Kazasız belasız kullan...
-
kazasız belasız keyifli sürüşler hayılı olsun güle güle kullan.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
Süper Moderatör (BBRR)
Hayırlı uğurlu olsun ...Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Darısı tüm motoru olmayan arkadaşlarımızın başına ....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
hayırlı olsun bnce cok iii bi secım yapmıssın kazasız keyıflı surusler
-
SILWERBEAT adlı üyeden alıntı
merhabalar arkadaslar ben vitesli motora gecmek istiyorum cbr 125 le cbf 150arasında kararsız kaldım ilk once cbr ya deli gibi asıktım şimdi cbf 150 cıktı kararsız kaldım ama tıp olarak gorunus olarak daha cekıcı cbr 125 sizce hangısını almamı tercıh edersınız arkadaslar bılgılerınız ıcın sımdıden sagolun
Benim boyum 1.85 ve cbr 125 bana çok küçük geldi, artı pahalı ve zaten racing sevmediğim için, bir de başlangıç için daha kolay olacağını düşündüğüm için bunu seçtim.
Ertuğrul_Öz adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.
Sonunda Motor sahibi olduğunu görmek sevindirici.
Not: Eğer motoru resimde gösterdiğin yere bırakıyorsan, bana biraz sakat geldi. Zincie, disk kilidi edinsen gece daha güvende olur gibi geldi.
Teşekkürler!
Yok yok motor otoparkta duruyor, o fotoğraf motoru eve getirdikten hemen sonra çekilmişti. Kilidi de var zaten.
voldemort adlı üyeden alıntı
clint hayırlı olsun dostum yazılarına cok rastlıyordum burada. Apache, ybr, cbf150 arasında tereddutteydın. Ama sen en ıyı olnı yapıp secımını hondadan yana kullanmıssın. Yolun acık olsun.
Ya BIRDE alakası yok ama dostum ımzandakı kızılderılı atasozunde gecen ''mokasen'' ne demek ? merak ettım
Honda oluşu ve yeni model oluşu diğerlerini elememi sağladı.
Makosen:Kuzey Amerika Kızılderililerinin giydiği deriden yapılmış, tek parça ayakkabı. Ama ben hatalı yazmışım mokasen değil tabii makosen, düzelttim.
Ayrıca tüm tebrik eden arkadaşlara da teşekkürler, çok sağolun.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
yakışmısss güle güle kullan abıı
-
linkinpark adlı üyeden alıntı
yakışmısss güle güle kullan abıı
Sağol kardeş eyvallah! Darısı senin başına.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
-
hayırlı olsun bakalım biz daha almadık:(motor hakkındaki düşüncelerin nelerdir? Gerçektende dedikleri gibi az yakıyormu?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler