hayırlı olsun
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hayırlı, uğurlu olsun. kazasız sürüşler.
hayırlı ugurlu olsunnn
Ride your way
Hayırlı uğurlu olsun. Sen hiç hesapta yokken diyorsun ama 2 yıldır motorsikletle ilgilendiğini söylüyorsun. Benim motorla tanışmam ve bir motor sahibi olmam arasında geçen süre 1 ay. Enişte sağolsun kredi açtı şimdi taksitle ona ödüyorum. Maddi ve manevi yönden desteklenmeden motor almak biraz zor. Motor almayı düşünen herkes umarım bir gün hedefine ulaşır ve kazasız belasız kullanır.
Serdar
Ankara
CRF 250L
Hayırlı olsun güle güle kullan
Hayırlı uğurlu olsun
Allah kaza bela vermesin
Şimdi ilk işin korumalar. Aman korumasız binme. Ayrıca hemen motorada bi koruma demiri taktır.
Bu arada şanslı adamsın ben hanımı motora alıştırmam zor oldu şimdide ee motor nerede diyip duruyor.
Hayırlı olsun.Çok sevindim.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Sağolun, Teşekkürler arkadaşlar.
Topatan haklısın, bana da kardeşim kredi açtı, hem de faizsiz .
Kemal uyarına teşekkürler, giyim kuşamı (abartıp motor almadan yağmur pantolonu bile aldım ) ve korumlarımı ve hatta ehliyetimi zaten almıştım. Motor koruma demiri için de bugün bi yerle konuştum, bi tasarım düşünülecek ya da CBF250'lerdeki gibi bir şey en kısa zamanda taktıracağım. İlk işim bu. Hatta uyarsa bir de yan ayaklık taktırma niyetindeyim, motor yeni olduğu için orta sehpanın yayı çok sert, 130kg motor, fıtık olmadan bi çare gerek
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
hayırlı olsun çok sevindim bende inşallah alıcam birtane kimse sormamiş ben sorayım anah tar teslimi ne kadara mal oldu?? topiklerde tartışa var 2900 yada 3150 diye sitede de 3250 diyor ne oldugunu cok merak ettim???
neee yan ayaklık yokmmuuu...Allah belanı vere Honda emi...Nah satarsın sen cbf 150 yi...valla yeni farkettim...Kuryeler sırf bu nedenle almaz vallahi...abartısız yazıyorum ...sırf bu nedenle alınmayabilir...Kuryeler ne derse o olur piyasada...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Abi hayırlı olsun motorun Ama ondan önce sana destek olan kardeşine ve özellikle eşine şahsen teşekkür ederim. Ben kız arkadaşımı motosiklete bindirmek için akla karayı seçiyorumda o bakımdan Allah sizi mutlu mesut bahtiyar etsin (üçüde aynı anlamda ama olsun içimden geldi)
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
hayırlı olur inşallah
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
hayırlısı olsun,güzel motor kıymetini bilmek lazım.
iyi bir seçim yapmışın arkadaşım. Allah yolunu açık etsin, hayırlı uğurlu olsun
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Sağol kardeş. Darısı başına o zaman. Valla ben 3.250 anahtar teslim aldım. Ama başka bayilerde 3.450 demişlerdi, 3.650 diyen bile oldu telefonda, aldığım yerde son kalan bir taneyi aldım ve yeni gelecekleri 3.450'den vereceklerini söylediler. Sırf bu yüzden siyah düşünürken ikinci alternatif olan kırmızıyı aldım, zaten renk konusunda da fazla ısrarcı değildim. O yüzden elini çabuk tut derim, kısa aralıklarla zam yapılarak fiyatının yukarı çekileceği söylentisi var. Honda sahibi arkadaşlar da Honda'nın eski fiyat politikalarından bunu düşünüyorlar.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Senin açtığın topic'de etkili oldu son kararımda sağol, artık izlenimlerimi oradan yazacağım.
Sağol bu gerçekten motosiklet almak ve kullanmakta önemli bir faktör, benim de annem alana kadar ses çıkarmıyordu, şimdi iş ciddileşince habire bana tavsiyelerde bulunuyo. Neyse ki o da yaşımı ve yapımı en iyi bilen olduğu için çılgınca kullanmayacağımı düşünerek rahatlıyor.
Eee o zaman bizim motor kurye motoru olmaktan yırtar heheheh
Valla ben ilk fırsatta yan ayaklık taktırmak istiyorum umarım uydurabilirim bir tane. Pratik kullanım açısından önemli çünkü.
Güle güle kullan, kazasız belasız, Allah daha büyüğünü tez zamanda nasip eder inşallah
Ben bu konuda şanslı azınlıktanım sanırım. Daha iki sene öncesine kadar, aman oğlum baskete gitme, sakatlanırsın diye bana 350km öteden direktif veren valide sultan, bugünlerde motor da motor deyince, sen zaten bisikleti de çok severdin, iyi parasını biriktir de al bakalım, gezer tozarsın demeye başladı. Zamane valideleri işte, anlayana aşkolsun
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)