sıcağı sıcağına yazıyorum arkadaşlar 10 dk önce başka bi sitede bi arkadaşın kaza haberlerini okuyodum neyse sonra aşağı indim motora atladım daha yeni ivmelenmeye başlamıştımki 1 sn gözümü yoldan ayırdım ve ne göriyim!!! önümde seyreden araba durmuş!! bende can havli ile önce ön frene aslıdım daha arka frene basmaya fırsat kalmadan ön teker kaydı ne birden kendimi önümdeki arabanın alt takımlarını kontrol ederken buldum
neyseki üzerimde tam koruma vardı ve vucudumda hiçbir hasar olmadı.. eğer çeneden açılır kaskımın çenesini açsaydım muhtemelen benim çenem dağılmış olurdu.. bu bi ders oldu bana tabi korumalarda biraz hasar vardı;
kaskımın vizörü birazcık sürtünmeye bağlı olarak çizildi,
iyiki eldiven varmış elimde yoksa sıyrılıcaktı... sadece eldivenim biraz sıyrıldı çünkü korumalı eldiven değil ayaz eldiveni
moroda hiç bişey yok sadece elcik korumasının kenarı biraz sıyrıldı
burdan çıkartılıcak sonuç eldiven kask mont hepsinin bi görevi var eğer dizliklerimde olsaydı şuan sol dizimdeki küçük sıyrılarda olmicaktı :(
kazayı hareket ettikten10 sn sonra yaptığımı varsayarsak hareket etmeden önce bütün güvenlik önlemlerinizi almanızı tavsiye ederim arkadaşlar