geçmiş olsun. neyse ki bunu ucuz atlatarak büyük tehlike kazanmışsın. allah hepimizi korusun. bu arada kaskın çok hoşmuş, markası ve modeli nedir. fiyatını da yazarsan sevinirim. çenelikli kask almalıyım. yardımcı olur musunuz?
geçmiş olsun. neyse ki bunu ucuz atlatarak büyük tehlike kazanmışsın. allah hepimizi korusun. bu arada kaskın çok hoşmuş, markası ve modeli nedir. fiyatını da yazarsan sevinirim. çenelikli kask almalıyım. yardımcı olur musunuz?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Aman oğlum dikkat et. Annenin yüreğine mi indireceksin?Tekrar geçmiş olsun evladım.
saol arkadaşım
kaskım cox trip fiyatı 150 euro idi 3 ay önce aldım
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44102
saol anne
(ben şuan iş yerindeyim evdeki bilgisayarda kullanıcı adı otomatik kayıtlı annem geçmişolsun mesajı yazmış )
Bacoman
çok çok geçmiş olsun amman bu güç patlamalarına dikkat gaza yüklenipde başınıza iş açmayın kademe kademe dene,seveceksin
geçmiş olsun dostum ama senin yaptığın kazanın 2-3 kat daha hasarlı 2-3 kere kaza yaptım ama pek önemsemedim kalktım gittim geri , ufak sıyrıklarla atlatmışsın , ne demişler düşmeden kalkmadan motorcu olunmaz...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
geçmiş olsun arkadaş
Gecmis olsun bundan ne ders cikariyoruz baska motor sitelerinin kaza haberlerini okuyarak bize ihanet edersen sonu boyle olur Kaza haberi tek burda okunur. Tam korumali oldugun seni tebrik eder bir daha yasamamani dilerim boyle bir olayi
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Başına gelen olayın bir benzerini ben geçen sene yaşamıştım. Panik ön fren yapınca motor altımdan kayıp öndeki otonun arkasına vurmuştu. İçindekiler çıkıp arabanın arkasını kontrol etmiş ve birşey olmadığını görünce binip yollarına devam etmişlerdi. Geçmiş olsun..
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
çok geçmiş olsun ne güzel birşey olmamasış ve bu küçük kazalar güzel tecrübe aslında herkesin kazası bu kadar olsun mutlu sürüşler
gecmis olsun
[COLOR="Red"]DREAM OF POWER HONDA [/COLOR]
aslına bakarsanız bu kaza hoşuma bile gitti manyakmıyım neyim
yani motorun üstünden uçunca kaskınızın yere kütürt diye çarpması ve akabinde size hiçbirşey olmaması insana güven veriyor
canım kaskım benim
Bacoman
Geçmiş olsun
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
Çok geçmiş olsun...
geçmiş olsun
kazanın nerde ne zaman olacagı belli olmuyor işte .markete ekmek almaya giderken "aman canım ne olcak 200-300 metre biryer" deyip korumalarını takmayanlara kapak olcak bir kaza haberi...
hepinize çok teşekkür ederim bukadar mesajı görünce duygulandım biraz
Bacoman
geçmiş olsun aman gözümüzü yoldan ayırmayalım
Büyük geçmiş olsun Allah başka kaza bela vermesin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)