işteeeeeeeee motorum JİNLUN 250CC (aksesuarlı yeni resimler)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kedi motoru beğenmiş olmalı nasılda süzüyor hayırlı uğurlu olsun kazısız belasız kullanırsın inşallah...Resimleri nasıl ekliyorsunuz ya
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
Hayırlı olsun. Gerçi benim sıfatım yok ama idare et
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
allah kazadan beladan korusun hayirli olsun seni anlayabiliyorumm yepyeni motor nasil bir his bende yeniyimde
-
hayirli olsun, dik ve emin oturalim
kazasız belasız üzmeden kimsecikleri
-
-
Hayırlı olsun hocam. Yalnız o çantalar küçük bir operasyonla gayet sessiz hale gelebiliyor. Artı motorun agırlıgını taşıyacak kadarda saglamlar.( tecrübeye istinaden). Hadi artık yollarda görüşürüz.
-
ben deri koyduracam ya kanka sevmedi o çantaları hem cok dandik hemde bayaaaaa dandik
tek TEKERİM, düyayı GEZERİM , KIZIMI ÇOOOKKKK SEVERİİİMMMMM
-
meric hayırlı olsun dostum. Benimki haziran partisi ile geleceği için 2 hafta daha bekleyeceğim malesef.
-
allah sabır versın sana cenkmenderes, çok zor be bende 1 ay bekledım ama bana sor çok zor beklemek
ben suan motorun eksozuna bır degısıklık yapmakla meskulum bakalım nasıl olacak sesını arttırmaya calısıyorum
-
ne gibi bir değişiklik yapıyorsun ? Guzel olursa sesi ben de yaptırırım aldıktan sonra..
-
bakıcam arttırmaya calışıyorum netıcede olunca ben sana haber verırım
-
ama olurmu bılmıyorum arastırma içindeyim iyi ses veren bır eksoz bulursam hemen taktıracam ok
-
egsozu deldirme konusunu ve sonuçlarını hiç araştırabildin mi ? yada egsozu delinmiş bir jinlunu duyma fırsatın oldu mu peki ?
-
eksoz delınmez abı deldırmemde zaten garantiden çıkabilir o yuzden kompile eksoz takacam. ses arttıracam dıye garantisini bozamam abi sonra bır sorun cıkarsa....
-
sadece egsozun garantisi bozuluyor abicim. bana satan bayi kendisi soyledi. Yoksa motorun diğer parçalarının garantisine birşey olmuyor merak etme. Neticede egsozu değiştireceğin zamanda garantiyi bozacaksın çünkü motorunda orjinal olmayan bir parça takılı olacak.
-
ewet haklısın olabılır ama onu nasıl yapıcaz bılmıyorum ve yapınca motora zararı olurmu araştırmak lazım eger sorun olmazsa yapabılırım
-
açıkcası benim de teknik bilgim yok bu konuda o yuzden egsozu değiştirdiğin zaman adam bir arıza durumunda sen egsozu değiştirdiğin için motor boyle bir zarar gormuş felan diyebilir diye düşünüyorum.
-
-
invent'e katılıyorum. aldığın servise git taktıracaksan da ya ordan al yada başka yerden dahi alsan montajını servisine yaptır derim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler