geçmiyor günler geçmiyooooooooooor...
geçmiyor günler geçmiyooooooooooor...
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
hayırlısı ollsun kardeşim allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin çok güzel
MoToR VaZgEçİLMeZ TuTkU Bu...:)
hayırlı olsun kardesim.Allah kazasız belasız binmeyi nasib etsin..meric250cc adlı üyeden alıntı
bir arkadasında dedigi gibi bencede o ruzgarlıgı cıkar derim.asırı ruzgarlı havalarda dengeni bozabilir uzun yoldada sinek bocektasıda engelleyecegını sanmıyorum (bence)motoru tamamen kapatmıs. sakın one kucuk far koyma derim bırak sade daha guzel. Harleye benzetmeyelim ama arkaya genis 2 canta yakısır (dar heybe tipi degil ama) cok fazla aksesuar goruntu kirliligi yapıyor hemde parana yazık derim. keyifli surusler.
ali g arkadasım bencede tavsiyelerin biraz ucuk senin..!!burada Prometheus'a bende katılıyorum .. ayrıca chopper kimde var.?
honda shadow dahil chopper gecmiyordaha genis anlatımı sitenin bu sayfasında bulabilirsin http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=3570
chopper buna denir arkadasım
alttaki baba ogulada "modifiyeci"derler
(Orange County Choppers)
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
Öndeki camın goruntu bozmasI dIsInda sinek böcek ve hatta yoldan sIcrayabilecek ufak taslara karsI da etkili olduğunu ve ayrIca rüzgarI kestiğini ve ilerde gogsune aldıgın devamlı ruzgardan olusabilecek kalıcı hastalıklara karsIda faydalı olduğunu unutmayalım.
Hadi hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasp etsin.
İŞTE YENİ HALİİİİ
tek TEKERİM, düyayı GEZERİM , KIZIMI ÇOOOKKKK SEVERİİİMMMMM
abi o çantalarla karizma reset!
düzü avardı ama ben bılerek metalli aldım daha guzel olur dıye.... goren herkez çok beğendi ilk defa sen begenmedın
i: belkide ben biraz sadeliği tercih etdiğimden pek hoş gelmedi bena. herneyse sen beğendiysen sorun yok tabiikide!
hayırlı olsun, kazasız sürüşler..
MtaL, olabılır zevkler ve renkler tartışılmaz saol goruslerın ıcın
meric hayIrLI oLsun kardeşim.. gayet güzel olmuş bence.. Şu kaskInI da değiştir tamam olsun.. Ön tarafada sis far tak derim. güzel duruyo
kas 15 gun ıcınde degısıyor ve sıs farıda ayrıcana daha depo ustu deri olacak bugun takamadılar da ptesi depo ustu takılınca yeni resimleri ekliyecem bakarsın kanka
Aliyim motoruda gelirim senin oralara beraber turlarız
Hayırlı olsun gerçekten çok güzel olmuş.. bende birkaç gün önce motoru almaya gittim ancak anadolu cetelem kredide son anda problem çıkardı.. online sistem ile çalışıyorlar ve size yarım saat içinde red yanıtını veriyorlar.. sordum daha şimdiye kadar alan olmamış anadolu cetelem aracılığı ile bayraklı izmir bayiisinde.. bayii bunu 150km'lik otobüs yolculuğumdan önce söylemiş olsaydı bir bankadan krediyi temin eder aynı yoluda tekrar otobüsle dönmezdim.. ben 150cc'lik alacaktım motoru test ettim motor gerçekten çok fiyakalı caddeden geçerken üzerinizde ki bakışları hissedebiliyorsunuz.. gerçekten harika bir duygu.. 250cc'liğide test ettim.. -belkide montajdan yeni çıktıkları için olsa gerek- çok farklı bir performans farkı yoktu.. ayrıca 150 cc'lik motorda vites göstergesi ve ayaktan marş edebilme olanakları var.. bunlar 250 cc'likte mevcut değil.. görünüş olarakta birbirinin aynısı motorlar.. benim sınırlı vaktimde gözlemleyebildiğim fark silindir hacmi ve buna istinaden motordan aldığınız sesin ve itişin farkı.. en kötüsüde o burukluğu yaşamak olsa gerek.. sanırım bende bir sonra ki sevkiyatta alacağım ya da vazgeçeceğim bu sevdadan!
çantaların çok güzel püsküllerde ayrı bir hava katmış işte iki oynamayla motorun görünümü nasıl değişiyo güzel bir örnek bir de air-brush yaptırdınmı oldu sana chooper
hayırlı uğurlu olsun ......
dikkatli kullan arada kızınıda gezdir........
baba kız motorun üstünde çok yakışır
Meriç kardeşim motorun hayırlı olsun,allah kaza bela vermesin tüm camiaya.
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
cenkmenderes, al geş motoru dunya tur atarız beeee ayıpsın zaten gezmeye yer arıyorum...
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Yeni aksesuvarlar ile super olmuş.
Güzel kızınıza da kendinize de dikkat edin.
expert
hayirli olsun
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)