Yeni motosikletin hayırlı olsun Yavuz.
Yanlız kırmızı nazar çekiyor (tecrübe konuşuyor). en kısa sürede nazar boncuğu, cevşen modifiyesine ihtiyacın var
Yeni motosikletin hayırlı olsun Yavuz.
Yanlız kırmızı nazar çekiyor (tecrübe konuşuyor). en kısa sürede nazar boncuğu, cevşen modifiyesine ihtiyacın var
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Hayırlı uğurlu olsun çok güzel motor.
kazasız belasız güle güle kulanman diğiyle,hayırlı uğurlu olsun.
Hay maşallah! Kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim...
Saygılarımla...
Hayırlı olsun üstad...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı olsun, dikkat ve intizamla kullanman dileğiyle...
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
öncelikle içten dileklerini ileten herkese teşekkürlerimi sunarım.
sağol barış abi, TA'ya senin kadar hakkını veremiyorduk malum umarım dediğin gibi hayırlı olur
la ne yavaşı, bizim gönlümüz gezip, dolaşmaktan geçer. amacımız sürat olsa çoktan bulurduk istediğimizi.
kırmızı konusu farklı bir nokta hoş oluyor hakikaten. biz de bir bulabilsek yakışanı, güzel olsa gönüllerde... nerdeee..
nazar meselesi tecrübe ile sabittir
nazarlık, cevşen ve bilimum nazar karşıtı dualar ile tunning işlemine başlanmıştır. cadde'de tanıdık bir hoca buldum, o modifikasyon yapıyor
Allah senden de razı olsun
Bir daha da benden habersiz fotoğrafları basına sızdıran olursa klavyesine acı biber süreceğim
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
transalpten sonra gayet güzel bir geçiş sürüş konforu ,güç gibi konularda alınabilecek belkide en iyi motoru almışsın demekki senle motor konusunda pek farklı düşünmüyoruz ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Dün geceden beri "Parmaklarımda bir yanma var ama neden?" diyordum ben de...crato adlı üyeden alıntı
Görüşmeden beri de belimde bir ağrı var, sağ gözüm görmüyor, kırık dişler yüzünden de konuşamıyorum doğru düzgüncrato adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Biraz gec olacak ama, benden de tebrikler, hayirli olsun!
Benim de cok begendigim ve Hyo'dan sonra edinmeyi dusundugum alet Interceptor
Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.
hayırlı olsun.
kazasız belasız sürüşler dilerim.
nazar değmesin
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)