slm arkadaşlar
uzunzamandır polislerden tursıp caçmak zorundakalmıştım çünkü ehliyetim yoktu bügün aldım hehe artık kaçmakyok ,,,,,,,,,,,,
saygılar
slm arkadaşlar
uzunzamandır polislerden tursıp caçmak zorundakalmıştım çünkü ehliyetim yoktu bügün aldım hehe artık kaçmakyok ,,,,,,,,,,,,
saygılar
kaçma kaçma kaçarsan kovalarlar. hayırlı olsun
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
hayırlı olsun kazasız sürüşler.....
hayırlı olsun hojam ama 600 RR ile biraz zor yakalarlar seni
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Eh bayramdan sonra ıslatırsın artık.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
tororosso ehliyetin hayırlı olsun
bu arada bişey sorcam.14 ekim sınavının cevaplarını bulabileceğimiz bi site varmı yaw ölecem meraktan geçtikmi kaldıkmı
aynı şekilde bende B ehlıyetım ıcın cevapları beklıyorum. meb.gov.tr de halen yayınlanmadı. simdi girip yeniden bakacaghım..
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Hayırlı olsun.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
slm arkadaşlar,sizlere bişey sormak istıyorum motor alcam.ikinci el ii bir 125 cc buldum.fakat 2007 tarihine kalacak gibi gözüküo.acaba fiyatlar yılbaşından sonra fırlarmı?
:mrgreen:
:@derra: wala öncelikle fırlıcagını sanmıorum ama yinede emin deilim çünkü kıs gelio ve motor fiatlarında oynama oluo ama senin begendigin motor honda ysa süprizlere acık ol derim ...
ehliyetı aldık ama motor yok artık şansıma tükürem
merhaba burda topıkğı acalaı baya olmuştu ,
şimdi motorda tamam 1000 km yıde devirdik herpazar asvalt ağlıyo be
Hayırlı olsun. Darısı Benim ve olmayanların başına. İşallah bende yakında alıcam..
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
Wayyy ; kaçma konusunda sen de benden sin demek HayırLı olsn ehliyetin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)